Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru paciente au fost operate gratuit prin cele mai moderne tehnici

Publicat:

Operatii in premiera pentru judetul Constanta. Medicii unui spital privat de obstetrica – ginecologie impreuna cu specialistii de Uroginecologie au operat, gratuit, prin tehnici moderne patru paciente care sufereau de incontinenta urinara sau prolaps utero – vaginal.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Florin Piersic, supus unei operații dificile la Spitalul Foișor. Medicii au descoperit ce anume i-a provocat infecția generalizata

09:20, 10.05.2024 - Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile, la Spitalul Foișor din București. Medicii au descoperit sursa infecției generalizate, care i s-a raspandit in organism. Misinstrul Sanatații, Alexandru Rafila, a stat de vorba cu actorul.

Locuri de munca Constanta: Oportunitate de angajare pentru medicii stomatologi. Cine scoate postul la concurs

16:00, 08.04.2024 - Unitatea Militara UM 01459 Medgidia, judetul Constanta, organizeaza concurs de angajare pentru ocuparea postului vacant de medic stomatolog. Conform anuntului, angajatul va primi contract pe perioada nedeterminata si va lucra 7 ore zi, 35 de ore saptamana. Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant…

Medicii buni de la MedLife i-au redat unei paciente șansa la o viața fara dureri, dupa operația de endometrioza

12:05, 29.03.2024 - Peste 190 de milioane dintre femeile și fetele din lumea intreaga sufera de endometrioza, o boala cronica incadrata in top 20 cele mai dureroase boli. Afecțiunea poate scadea calitatea vieții din cauza durerilor severe.

Proiectul este pe masa consilierilor din Constanta: Veteranii din teatrele de operatii pot beneficia de gratuitate la transportul public (DOCUMENT)

17:05, 27.03.2024 - Unul dintre proiectele aflate pe masa consilierilor constanteni este Proiect de hotarare nr. 152 din data de 22 martie 2024. Acesta vizeaza modificarea si completarea HCL nr. 302 2017 privind acordarea de facilitati la transportul public de calatori pentru categoriile de persoane beneficiare din municipiul…

VIDEO. O femeie injecta de aproape 2 ani paciente cu acid hialuronic, deși nu este medic

15:15, 27.03.2024 - O femeie care a facut interventii chirirgicale estetice fara a avea calitatea de medic este cercetata de politistii din Bucuresti. Femeia practica injectari cu acid hialuronic si alte proceduri, la sedii fara autorizatie din Capitala si Constanta. ”Astazi, 27 martie 2024, politistii Directiei Generale…

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?