Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de "compasiune și solidaritate cu poporul francez"

Publicat:

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a adresat, sambata, un mesaj de compasiune și solidaritate cu poporul francez, in urma atentatelor de vineri seara de la Paris.

"Cu multa durere și întristare în suflet, ne rugam pentru victimele cumplitelor atentate teroriste de la Paris din seara zilei de 13 noiembrie 2015. sa odihneasca în pacea și iubirea Sa sufletele celor decedați, sa consoleze familiile îndoliate și sa daruiasca sanatate celor raniți!
Totodata, în numele Patriarhiei Române, exprimam profunde sentimente…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Ursul ”Bruce Lee” din Dej / A fost transmis mesaj RO-Alert

07:25, 06.06.2024 - In seara de miercuri, 5 iunie a fost semnalata prezența unui urs in zona Padurii Bungar din Dej, județul Cluj. Animalul salbatic a fost surprins mai intai de catre unii dejeni printre blocuri și mașini, chiar in oraș. 

Papa Francisc a transmis un mesaj credinciosilor care sarbatoresc astazi Pastele (VIDEO)

19:20, 05.05.2024 - Papa Francisc a invocat bucuria si pacea intr un mesaj transmis credinciosilor care sarbatoresc Pastele duminica aceasta. Papa Francisc a invocat bucuria si pacea intr un mesaj transmis credinciosilor care sarbatoresc Pastele duminica aceasta, conform Agerpres."Adresez, cu multa afectiune, cele mai…

Ce mesaj a transmis Patriarhul Daniel in Pastorala de Paste, pentru credincioși: "Vindecarile pe care Domnul Iisus Hristos le savarseste..." 

11:30, 04.05.2024 - Cu doar cateva zile inainte de Invierea Domnului, Patriarhul Daniel a transmis un mesaj important pentru credincioși. Preafericitul a menționat ca, in lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boala trecatoare nu este totul si nu este ultimul scop al venirii Lui in lume, ci vindecarea…

Candidatul la Primaria Capitalei a mers la FCSB - Rapid, apoi a transmis un mesaj controversat: „Drept de promovare pentru CSA Steaua, stadion pentru Dinamo!”

03:30, 21.04.2024 - Derby-ul FCSB - Rapid, incheiat 2-2, a atras pe Arena Naționala inclusiv figuri din zona politica. Candidatul AUR la Primaria Municipiului București, Mihai Enache, și-a facut un selfie de la Tribuna I, apoi a postat, chiar in timpul meciului, un mesaj cu care a starnit controverse printre urmaritorii…

Un avion va purta numele Nadiei Comaneci! Ce mesaj emoționant a transmis celebra gimnasta / FOTO

14:25, 19.04.2024 - Un avion TAROM va fi dedicat Nadiei Comaneci, legendara gimnasta olimpica. Intr-un gest emoționant, celebra sportiva și-a oferit numele pentru aeronava care va transporta delegația Romaniei la Jocurile Olimpice de la Paris. Mesajul plin de emoție al gimnastei a subliniat importanța acestui moment.

PF Daniel a transmis un mesaj Patriarhului Ierusalimului, in urma atacului cu drone

19:16, 14.04.2024 - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR , PF Daniel, a transmis, duminica, un mesaj Patriarhului Ierusalimului, in urma atacului cu drone si rachete al Iranului asupra Israelului, in care isi exprima ingrijorarea fata de escaladarea conflictului militar, conform Agerpres."Am primit cu mare ingrijorare…


Ce parere ai despre aceasta stire?