Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Partida Simonei Halep cu Yanina Wickmayer de la China Open, amanat din cauza ploii

Publicat:

Meciul dintre si de la , împreuna cu celelalte partide programate marti, din turul secund al competitiei, au fost amânate din cauza ploii.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meciul Simonei Halep de la Trophee Clarins, amanat din cauza ploii

18:15, 14.05.2024 - Meciul pe care Simona Halep trebuia sa il dispute astazi in prima runda a turneului Trophee Clarins de la Paris a fost amanat din cauza ploii. Simona Halep trenuia sa iși inceapa sezonul de zgura astazi, impotriva americancei Mccartney Kessler, jucatoare care in acest moment ocupa poziția 123 in clasamentul…

Invingatoarea dintre Begu si Masarova se va decide maine. Meciul de azi a fost intrerupt din cauza ploii

22:25, 08.05.2024 - Meciul dintre romanca Irina Begu si spaniola de origine slovaca Rebeka Masarova, din prima runda a turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4.791.105 euro, a fost intrerupt, miercuri seara, din cauza ploii, inaintea setului decisiv.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

A fost amanat meciul Al Ain - Al Hilal din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Cand se joaca partida

15:01, 16.04.2024 - Meciul dintre formațiile Al Ain și Al Hilal, din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, a fost amanat pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024. Momentan nu se cunoaște ora la care a fost reprogramata intalnirea celor doua echipe de fotbal.

Halep, emoții inainte de Madrid Open: 'Dupa meciul cu Badosa am avut patru zile in care n-am putut sa ma misc' / Ce spune despre noul antrenor

23:36, 11.04.2024 - Simona Halep a declarat ca isi doreste mult sa primeasca wild card pentru turneul de la Roland Garros.„Sper si imi doresc wild card la Roland Garros. Imi doresc tare mult sa joc la RG, este turneul meu preferat”, a spus Halep intr-un interviu pentru Digi Sport.

Simona Halep: "Dupa meciul cu Badosa am avut patru zile in care n-am putut sa ma misc"

22:50, 11.04.2024 - Simona Halep a declarat ca isi doreste mult sa primeasca wild card pentru turneul de la Roland Garros. Ea a precizat ca dupa primul sau meci la revenirea in circuit, cel cu Paula Badosa, de la Miami Open, s-a resimtit puternic.

Tenis: Simona Halep rateaza meciul Romania - Ucraina, din Billie Jean King Cup

13:50, 30.03.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va rata meciul pe care echipa Romaniei il va sustine in aprilie cu Ucraina, in competitia Billie Jean King Cup.''Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezenta alaturi de echipa Romaniei la confruntarea din Billie Jean King Cup impotriva echipei Ucrainei'',…

Simona Halep revine pe teren, la Miami Open și va juca impotriva spaniolei Paola Badosa

09:55, 19.03.2024 - Simona Halep revine pe teren dupa un an si jumatate. Beneficiara unui wild card, Halep va juca in primul tur de la Miami Open, marti, de la ora 22.00, impotriva spaniolei Paola Badosa, locul 73 mondial. Meciul este programat pe terenul central. Halep si Badosa au mai fost adversare…


Ce parere ai despre aceasta stire?