Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa Francisc ii avertizeaza pe lideruu europeni: UE risca sa moara din cauza populismului si lipsei de valori

Publicat:

le-a spus vineri liderilor europeni veniti la Vatican, cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la nasterea UE, ca intreg continentul se confrunta cu un "vid de valori", condamnand in acelasi timp populismul antiimigrationist si extremismul, pe care le considera amenintari mortale pentru UE, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Problemele Airbus devin tot mai grave: Livrarile s-ar putea prabuși din cauza lipsei de angajați și componente

08:50, 01.06.2024 - Grupul aeronautic european Airbus se confrunta cu noi presiuni in majorarea productiei de avioane pentru pasageri, din cauza deficitului de angajati si de componente, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Scandal la Vatican - Papa Francisc a folostit un termen extrem de insultator la adresa comunitații LGBT

11:55, 28.05.2024 - Papa Francisc a folosit un termen extrem de disprețuitor la adresa comunitații LGBT in timp ce a reiterat, in cadrul unei intalniri cu ușile inchise cu episcopii italieni, ca persoanelor gay nu ar trebui sa li se permita sa devina preoți, a relatat presa italiana, citata de Reuters.

Supremația Tesla se clatina bine: Productia celui mai bine vandut vehicul electric, redusa din cauza lipsei de cereri

10:40, 26.05.2024 - Tesla a redus productia celui mai bine vandut vehicul electric al sau, Model Y, la fabrica sa din Shanghai, cu cel putin 20%, incepand cu luna martie, conform datelor din industrie si a unei surse citate de Reuters.

Papa Francisc a laudat frumusetea naturala in timpul unei intalniri cu chirurgi plasticieni

18:50, 23.05.2024 - Papa Francisc a laudat frumusetea naturala care nu a fost imbunatatita pe cale cosmetica, in timpul unei intalniri cu un grup de chirurgi plasticieni ce a avut loc joi cu ocazia unei audiente la Vatican, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Papa Francisc avertizeaza ca certurile și tensiunile nu ar trebui ignorate, deoarece pot alimenta frustrari și violențe in societatea moderna

19:10, 18.05.2024 - Certurile si tensiunile sunt inevitabile in societatea moderna si nu ar trebui sa fie trecute sub covor, a declarat sambata Papa Francisc, avertizand ca incercarea de a impune o viziune uniforma a stimulat frustrarile si violentele, transmite Reuters.

SUA avertizeaza Raiffeisen Bank ca ii taie accesul la sistemul financiar american din cauza legaturilor cu Rusia

17:35, 15.05.2024 - Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, in scris, de Trezoreria SUA ca accesul sau la sistemul financiar american ar putea fi oprit din cauza afacerilor cu Rusia, a dezvaluit pentru Reuters o sursa care a avut acces la corespondenta bancii austriece, noteaza REUTERS. Potrivit…

Ingrijorare la Vatican. Papa Francisc a renuntat la predica din Duminica Floriilor

17:15, 24.03.2024 - Papa Francisc a sarit in ultimul moment peste citirea omiliei sale in timpul slujbei din Duminica Floriilor la care asistau zeci de mii de oameni in Piata Sfantul Petru, dar a continuat sa prezideze slujba, relateaza Reuters. In ultimele saptamani, papa, in varsta de 87 de ani, a suferit de bronsita…

Șefa PNRR avertizeaza Romania. Țara noastra risca sa piarda miliarde de euro din bani europeni

11:50, 20.03.2024 - Șefa PNRR avertizeaza Romania ca risca sa piarda miliarde de euro bani europeni. Comisia este nemulțumita de modul in care țara noastra a facut reformele de care depinde cererea 3 de plata. Pana in acest moment, din banii din PNRR, țara noastra a obținut undeva la 9 miliarde de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?