Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Panică pentru o familie din Vâlcea, care a găsit un șarpe de 1,5 metri lungime în casă. Reptila era ascunsă în baie

Publicat:
Panică pentru o familie din Vâlcea, care a găsit un șarpe de 1,5 metri lungime în casă. Reptila era ascunsă în baie

O familie din a sunat la 112, dupa ce a descoperit, in baia casei, un șarpe de 1,5 metri lungime. Jandarmii au fost cei care au capturat șarpele, un exemplar de apa, și l-au eliberat apoi in mediul sau natural, scrie Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Panica intr-o secție de vot din Dolj, unde a fost gasit un șarpe. Oamenii au chemat jandarmii

16:26, 09.06.2024 - Un incident mai putin obișnuit a avut loc intr-o secție de vot din județul Dolj. Oamenii au vazut un șarpe in gradinița in care a fost organizata secția de votare și au chemat jandarmii. 

Coșmar pentru o familie din Olt, care s-a trezit cu un șarpe lung de 1,5 metri la streașina casei

22:00, 27.05.2024 - O familie din Olt a sunat la 112 și a cerut ajutor, dupa ce a descoperit pe acoperișul casei un șarpe lung de 1,5 metri. Reptila se cuibarise la streașina și reprezenta o reala amenințare pentru proprietari. Dupa ce l-au capturat, jandarmii au eliberat șarpele in mediul sau natural, scrie realitateaoltului.ro.

FOTO Jandarmii din Alba, alaturi de o familie cu 5 copii, din Berghin, ramași fara tata: Au pus mana de la mana pentru a le construi o locuința

09:35, 03.05.2024 - FOTO Jandarmii din Alba, alaturi de o familie cu 5 copii, din Berghin, ramași fara tata: Au pus mana de la mana pentru a le construi o locuința Jandarmii din Alba, alaturi de o familie cu 5 copii, din Berghin, ramași fara tata: Au pus mana de la mana pentru a le construi o locuința Jandarmii din Alba…

Panica totala pentru o familie din Mehedinți, care a gasit un sarpe in dormitor. Reptila iși facuse culcuș sub dulap

11:56, 01.05.2024 - O familie din comuna Eselnita, judetul Mehedinti, a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a cere ajutorul, dupa ce a gasit un sarpe in dormitor. Au intervenit jandarmii, care au eliberat reptila in natura.

Un șarpe de doi metri a fost gasit intr-o stație de pompare a apei din Mehedinți

23:16, 25.04.2024 - Un șarpe a fost gasit intr-o stație de pompare a apei din Mehedinți. Reptila de aproximativ doi metri lungime a fost descoperita de o echipa de muncitori. Jandarmii au fost trimiși in misiune.

Descoperire de groaza: Un șarpe de doi metri lungime s-a refugiat intr-un bazin de apa

19:51, 25.04.2024 - Joi, jandarmii au intervenit pentru a scoate un șarpe de aproximativ doi metri lungime dintr-un bazin al unei stații de pompare ce alimenteaza cu apa un imobil din comuna Burila Mare, județul Mehedinți. Reptila a fost observata de muncitori care efectuau lucrari in zona.

Un sarpe de doi metri, gasit in anexa unei gospodarii din Mehedinți. Jandarmii au prins reptila și au eliberat-o pe camp

18:45, 17.04.2024 - Un sarpe de aproximativ doi metri a fost gasit in cotetul gainilor dintr-o gospodarie, in localitatea Simian din judetul Mehedinti. Proprietarul a solicitat interventia jandarmilor care au preluat reptila si au eliberat-o pe camp.


Ce parere ai despre aceasta stire?