Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Panică pentru o familie din Vâlcea, care a găsit un șarpe de 1,5 metri lungime în casă. Reptila era ascunsă în baie

Publicat:
Panică pentru o familie din Vâlcea, care a găsit un șarpe de 1,5 metri lungime în casă. Reptila era ascunsă în baie

O familie din a sunat la 112, dupa ce a descoperit, in baia casei, un șarpe de 1,5 metri lungime. Jandarmii au fost cei care au capturat șarpele, un exemplar de apa, și l-au eliberat apoi in mediul sau natural, scrie Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coșmar pentru o familie din Olt, care s-a trezit cu un șarpe lung de 1,5 metri la streașina casei

22:00, 27.05.2024 - O familie din Olt a sunat la 112 și a cerut ajutor, dupa ce a descoperit pe acoperișul casei un șarpe lung de 1,5 metri. Reptila se cuibarise la streașina și reprezenta o reala amenințare pentru proprietari. Dupa ce l-au capturat, jandarmii au eliberat șarpele in mediul sau natural, scrie realitateaoltului.ro.

O familie din  Mehedinți s-a trezit cu un șarpe in casa. Reptila iși facuse culcuș sub dulapul din dormitor.

16:06, 02.05.2024 - O familie din comuna Eșelnița, județul Mehedinți, s-a trezit cu un șarpe in dormitor. Reptila iși facuse culcuș, sub dulapul din dormitor. jandarmii au extras șarpele și l-au eliberat in natura. „In sezonul cald prezența șerpilor se inmulțește, iar probabilitatea de a-i intalni apare in cele mai nebanuite…

Panica totala pentru o familie din Mehedinți, care a gasit un sarpe in dormitor. Reptila iși facuse culcuș sub dulap

11:56, 01.05.2024 - O familie din comuna Eselnita, judetul Mehedinti, a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a cere ajutorul, dupa ce a gasit un sarpe in dormitor. Au intervenit jandarmii, care au eliberat reptila in natura.

Un șarpe de doi metri a fost gasit intr-o stație de pompare a apei din Mehedinți

23:16, 25.04.2024 - Un șarpe a fost gasit intr-o stație de pompare a apei din Mehedinți. Reptila de aproximativ doi metri lungime a fost descoperita de o echipa de muncitori. Jandarmii au fost trimiși in misiune.

Descoperire de groaza: Un șarpe de doi metri lungime s-a refugiat intr-un bazin de apa

19:51, 25.04.2024 - Joi, jandarmii au intervenit pentru a scoate un șarpe de aproximativ doi metri lungime dintr-un bazin al unei stații de pompare ce alimenteaza cu apa un imobil din comuna Burila Mare, județul Mehedinți. Reptila a fost observata de muncitori care efectuau lucrari in zona.

O familie din Camerun, ascunsa intr-un mijloc de transport la punctul de frontiera Moravita

21:05, 21.04.2024 - Membrii unei familii din Camerun și un cetațean din Guineea au fost gasiți ascunși intr-un automarfar in timp ce incercau sa treaca ilegal frontiera. Cele cinci persoane s-au urcat in remorca intr-o parcare de pe centura municipiului Timișoara, in timp ce

Familie din Camerun, cu doi copii, a fost depistata ascunsa intr-un mijloc de transport in Vama Moravita VIDEO

14:35, 21.04.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravita au depistat, ascunsi intr-un mijloc de transport, o familie din Camerun, formata din doi adulti si doi copii, precum si un barbat din Guineea, care au incercat sa treaca ilegal frontiera.

Un sarpe de doi metri, gasit in anexa unei gospodarii din Mehedinți. Jandarmii au prins reptila și au eliberat-o pe camp

18:45, 17.04.2024 - Un sarpe de aproximativ doi metri a fost gasit in cotetul gainilor dintr-o gospodarie, in localitatea Simian din judetul Mehedinti. Proprietarul a solicitat interventia jandarmilor care au preluat reptila si au eliberat-o pe camp.


Ce parere ai despre aceasta stire?