Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pandemia Covid-19. Cele 40 de feţe ale virusului ucigaş

Publicat:

Cercetatorii islandezi au gasit 40 de mutatii ale coronavirusului care a afectat deja aproape o jumatate de miliard de oameni din toata lumea. Un pacient internat in Islanda poarta doua tulpini de coronavirus SARS-nCoV-2, dintre care una mai agresiva.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul vaccin anti-cocaina, inventat de cercetatorii brazilieni

08:50, 10.04.2024 - Cercetatorii brazilieni spera sa ajute persoanele consumatoare de cocaina cu un vaccin, care ar putea sa reduca riscul de dependența de acest drog. Vaccinul conține cocaina și, potrivit specialiștilor, el trebuie folosit combinat cu terapie. Vaccinul blocheaza senzația de placere Calixcoca ajuta persoanele…

INOVAȚIE Primul vaccin impotriva cancerului pulmonar dezvoltat de cercetatorii britanici

18:10, 31.03.2024 - Cercetatorii din Marea Britanie au dezvoltat LungVax, primul vaccin din lume impotriva cancerului pulmonar, deschizand noi perspective in lupta impotriva principalei cauze de mortalitate prin cancer. The post INOVAȚIE Primul vaccin impotriva cancerului pulmonar dezvoltat de cercetatorii britanici first…

Primele semafoare cu linii albe și numaratoare inversa in Germania. Ce semnificație au și cum funcționeaza

12:45, 21.03.2024 - La Berlin, de exemplu, se așteapta ca primele semafoare sa aiba un astfel de afișaj pentru pietoni in 2024. Pe langa semnalele convenționale (roșu și verde), un astfel de semafor are și un alt afișaj vizual: numaratoarea inversa. Sarcina principala a acestui semafor special este de a arata pietonilor timpul…

Cercetatorii din SUA vor sa creeze o „harta” a creierului uman care ar putea ajuta la tratarea afecțiunilor neurologice

13:20, 16.03.2024 - O echipa de cercetatori de la Institutul Allen din SUA au inceput procesul de cartografiere a celor 86 de miliarde de neuroni din creierul uman,... The post Cercetatorii din SUA vor sa creeze o „harta” a creierului uman care ar putea ajuta la tratarea afecțiunilor neurologice appeared first on Special…

Amenințare mortala: dengue și chikungunya ataca Europa, potrivit primului raport al UE despre schimbarile climatice

10:05, 11.03.2024 - Trebuie sa se schimbe agricultura. Dietele trebuie sa evolueze. Sudul Europei este in pericol. Și dezastrul se apropie, daca liderii UE nu acționeaza dupa alegerile din iunie. Primul raport al UE despre schimbarile climatice sugereaza teme grele pentru Europa. Oamenii de știința ne indeamna: acționați…

O orca solitara a fost filmata vanand și ucigand un rechin Marele Alb, dupa un atac „uimitor”. VIDEO

12:10, 03.03.2024 - Oamenii de știința au spus ca atacul este „fara precedent” și el a aratat abilitațile excepționale de pradator ale balenelor ucigașe, scrie BBC.Doua orci fusesera filmate anterior in largul coastei Africii de Sud, unde au fost observate inainte de a colabora pentru a vana și ucide rechini, inclusiv…

S-a descoperit varsta maxima pana la care poate trai un om, daca s-ar ingriji și daca nu ar fi rapus de o boala

14:45, 21.02.2024 - Interesant este ca, pentru a ajunge la concluziile lor, aceștia nu s-au concentrat pe speranța de viața. In schimb, cercetatorii au vrut sa se intrebe cat de mult ar putea trai o singura persoana atata timp cat ar avea grija de ea insași și daca viața sa nu ar fi fost scurtata de o boala sau de alte…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?