Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Până la ora 20.00 se administrează serul Pfizer, fără programare, la Bistrița în cadrul maratonului de vaccinare

Publicat:

Prefectura Bistrita-Nasaud anunta ca a demarat un maraton de vaccinare in Bisrita, iar pana la ora 20.00 va fi administrat serul Pfizer tuturor doritorilor, fara programare, potrivit news.ro.

Start maraton de vaccinare la B1 ! In aceasta dimineata au inceput activitatile de imunizare ale celor doua echipe de vaccinare care administreaza serul Pfizer, in parcarea B1 din Bistrita.

Citește și: Starnit de JUDECATORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

si au fost alaturi de medici, asistente si voluntari,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce vaccinuri se administreaza pana la 14 ani. Riscurile puțin știute ale unor imbolnaviri prevenibile

07:00, 12.04.2024 - La 50 ani de la implementarea Planului Extins de Vaccinare, in unele parți din Europa se constata o reapariție brusca a bolilor prevenibile prin vaccinare. Propaganda anti-vaccin a dus la scaderea acoperirii vaccinale.

Prețuri noul Citroen C3 in Romania: start de la 16.500 de euro

12:16, 10.04.2024 - Noul Citroen C3, disponibil acum și in versiuni cu motoare termice, a ajuns și in Romania. Cu aceasta ocazie, constructorul francez a anunțat prețurile noului model pentru piața noastra. Noul Citroen C3 mai este disponibil și in versiunea electrica e-C3, care a fost lansata in toamna anului trecut.…

Ce te faci, Ursula? Procurorii lui Kovesi preiau ancheta belgiana in cazul celui mai mare acord de vaccinare din UE

16:25, 01.04.2024 - Pachetul European (EPPO) investigheaza acuzații de infracțiuni penale in legatura cu negocierile privind vaccinurile dintre președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și directorul general al Pfizer. Procurorii europeni conduși de Laura Kovesi au preluat ancheta procurorilor belgieni in care…

Maratonul Via Transilvanica, o celebrare a frumuseții, in 24 august: Inscrierile au inceput deja

13:11, 28.03.2024 - „Alergatori din toata țara, uniți-va in cuget și simțiri! Incepeți deja sa visați la o zi de neuitat. A treia ediție a Maratonului Via Transilvanica bate la ușa”, a anunțat Tibi Ușeriu pe pagina sa de socializare. Sportivul a transmis totodata ca Maratonul Via Transilvanica se desfașoara, an acest an,…

Start de play-out! UTA cauta victoria care sa-i aduca liniștea, Voluntari vine incompleta

13:50, 18.03.2024 - UTA a ratat șansa de a juca in play-off, fiind la doar un meci distanța de acesta. Infrangerea cu Dinamo, insa, face ca aradenii sa... The post Start de play-out! UTA cauta victoria care sa-i aduca liniștea, Voluntari vine incompleta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB intr-o atmosfera incendiara (Ora 20:00) – Echipele de start

19:01, 09.03.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc sambata pe Arena Naționala in derbiul care va decide diferența de puncte cu care cele doua formații vor incepe play-off-ul. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Start la programul „Noua Casa”. Bancile au primit o finanțare de 1 miliarde de lei. Cine poate aplica

12:10, 26.02.2024 - Programul „Noua Casa” a devenit operațional dupa ce plafonul de garantare aprobat de catre Ministerul de Finanțe in valoare de 1 miliard de lei, a fost alocat celor 16 finanțatori inscriși in program.

PM Ciolacu: Russian Federation never attacked Romania intentedly and I am certain it will not in the future

18:50, 10.02.2024 - Prime Minister Marcel Ciolacu on Saturday said, in Tulcea, while referring to the RO-ALERT warning messages received by the population on the night between Friday and Saturday, in the context of the war in Ukraine, that the Russian Federation never attacked Romania with intention since the start of…


Ce parere ai despre aceasta stire?