Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Până în 2019 China va ajunge cea mai mare piață pentru vehiculele electrice (BMW)

Publicat:

AG (BMW) estimeaza ca piața auto chineza va deveni cea mai mare din lume pentru vehiculele electrice datorita construirii stațiilor de reincarcare și a angajamentului Guvernului de a reduce poluarea prin promovarea automobilelor ecologice, transmite Bloomberg.

Foto: (c) ANGELO BREZOIANU/ AGERPRES ARHIVA

BMW se alatura astfel producatorilor auto care aduc în China vehicule electrice, cum ar fi Volkswagen AG, Daimler AG și .

China va îndeplini acest obiectiv în maxim cinci ani, a declarat miercuri…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

China s-a decis sa faca 'foamea'. Mișcari tectonice pe piața mondiala a cerealelor

18:25, 12.06.2024 - Apetitul Chinei pentru graul si porumbul din strainatate scade rapid, ceea ce este posibil sa creasca presiunile asupra pietelor mondiale de cereale, care s-au obisnuit cu cererea robusta venita din partea celui mai mare importator de produse agricole, transmite Bloomberg, conform AGERPRES.

SUA ar urma sa impuna taxe vamale la vehiculele electrice produse in China

15:25, 10.05.2024 - SUA ar urma sa anunte saptamana viitoare impunerea de noi taxe vamale asupra unor produse din China in special in sectoarele strategice cheie, au declarat pentru surse care au dorit sa rpmanp anonime.

BMW: Impunerea de tarife vamale de catre UE la vehiculele electrice din China ar avea efecte contrare

16:05, 08.05.2024 - Seful BMW, Oliver Zipse, a avertizat ca impunerea de taxe vamale de catre Uniunea Europeana la importurile de vehicule electrice chinezesti ar putea afecta semnificativ planul industrial Green Deal.

Vehiculele electrice ale Volkswagen ”nu pot tine pasul” cu concurenta din China, potrivit directorul general al companiei germane

09:20, 06.04.2024 - Volkswagen vrea sa evite stabilirea unor obiective ”utopice” pentru cota sa de piata in China, a declarat vineri CEO-ul sau pentru ziarul german FAZ, adaugand ca orice peste 10% este ”foarte respectabil”, avand in vedere concurenta intensa, transmite Reuters.

Producatorul de telefoane Xiaomi intra pe piata automobilelor electrice cu un model de 29.900 de dolari

12:50, 31.03.2024 - Producatorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a inceput joi sa comercializeze primul sau automobil electric, pariind pe faptul ca poate avea succes pe o piata foarte agresiva unde gigantul american Apple Inc. nu a avut succes, transmite Bloomberg, informeaza AGERPRES . Lei Jun, co-fondatorul Xiaomi,…

VIDEO:Duel inegal? Lotus Eletre R vs Lamborghini Urus

16:00, 30.03.2024 - In Europa, vehiculele electrice produse in China devin din ce in ce mai comune. Anul trecut, din aproximativ 300.000 de vehicule electrice vandute in Uniunea Europeana, 19,5% au fost produse in China, iar acest numar va crește, conform unui articol publicat de un ONG numit T&E. Articolul prezice ca…

Grupul german BMW anunta investitii record in acest an

11:10, 25.03.2024 - Bayerische Motoren Werke AG (BMW) intentioneaza sa faca in 2024 cele mai mari investitii din istoria companiei si, prin urmare, se asteapta la un usor declin al profitului inainte de taxe, a informat producatorul german de masini de lux, transmit DPA si Reuters, informeaza AGERPRES . Investitiile planificate…


Ce parere ai despre aceasta stire?