Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Până acum ai folosit deodorantul în mod greșit. Cum îl faci să reziste mai mult pe piele

Publicat:

Majoritatea femeilor folosesc deodorantul dimineaaa, dupa duș, pentru ca astfel senzația de prospețime este mai intensa. Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Birmingham, , arata ca pana acum am folosit greșit deodorantul. Potrivit oamenilor de știința de la Universitatea din Birmingham, care au efectuat un studiu pe 60 de femei cu varste cuprinse intre 18 și 65 de ani, cele care au folosit antiperspirant pe timpul nopții au avut o cantitate mai redusa de transportație dupa 3, 7 și 10 zile, comparativ cu celelalte femei care foloseau produsul dimineața. Cercetatorii…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

s-a gasit in sfarșit o modalitate de a dezgheța țesutul cerebral uman congelat

10:55, 19.05.2024 - Oamenii de știința au gasit in sfarșit o modalitate de a dezgheța țesutul cerebral uman congelat fara a-l deteriora. Intr-o evoluție revoluționara, oamenii de știința au descoperit o noua tehnica care permite inghețarea și decongelarea țesutului cerebral uman, pastrandu-și in același timp funcția normala,…

STUDIU: Ar putea fi produs beton cu 30% mai rezistent prin procesarea și adaugarea zațului de cafea ars in amestec

16:10, 15.05.2024 - In fiecare an, lumea produce o cantitate uluitoare de 10 milioane de tone de deșeuri de cafea la nivel global. Majoritatea ajung in gropile de gunoi, transmite publicația ScienceAlert. „Eliminarea deșeurilor organice reprezinta o provocare pentru mediu, deoarece emite cantitați mari de gaze cu efect…

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…

O mutatie genetica descoperita de cercetatori ar putea ajuta la prevenirea diabetului

08:50, 27.04.2024 - Cercetatorii britanici de la Universitatea din Exeter au descoperit o mutatie genetica unica – identificata la doi copii, frati – care nu a mai fost observata pana acum la oameni și care deschide calea catre noi optiuni de tratament pentru diabetul zaharat de tip 1, scrie News.ro. Mutatia se afla in…

Cazul prințesei Kate, un semnal de alarma

15:56, 31.03.2024 - Cazul prințesei Kate, un semnal de alarma. Situația printesei Kate, o tanara de 42 de ani bolnava de cancer, ilustreaza un fenomen care capata amploare. Fara a-i intelege cu adevarat cauzele, persoanele sub 50 de ani sunt de mai multe decenii din ce in ce mai afectate de aceasta boala, informeaza AFP.…

Ce este chimioterapia preventiva, tratamentul urmat de Kate Middleton

15:55, 28.03.2024 - Potrivit specialiștilor din domeniu, chimioterapia preventiva, cunoscuta și sub numele de chimioterapie adjuvanta, este administrata dupa operație sau, uneori, dupa radioterapie, ca in cazul Prințesei de Wales.Scopul este de a reduce riscul de reapariție a cancerului. Acest tratament este administrat…

Antidotul miraculos din Evul Mediu - Oamenii de știința polonezi au recreat un medicament stravechi

19:10, 19.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Wroclaw, Polonia, au fost primii din lume care au recreat in mod sigur faimosul medicament al trecutului - teriac (theriac). Teriacul, format din 71 de substanțe diferite, a fost apreciat in Europa pana in secolul al XVIII-lea ca un antidot miraculos…

Romania a inaugurat unul dintre cele mai moderne centre de cercetare din Europa: cercetatorii studiaza terapii noi anti-cancer

12:20, 15.03.2024 - Un centru de cercetare in bio-economie sustenabila a fost inaugurat, vineri, de Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, in localitatea Vladimirescu, in urma unui proiect de 7,5 milioane de euro, aici lucrand peste 30 de cercetatori, unii reveniti in tara dupa ce au lucrat in centre importante din Europa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?