Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pacienții vulnerabili în fața Covid-19 au o șansă! AstraZeneca oferă primul tratament cu anticorpi

Publicat:

a creat primul medicament cu anticorpi care poate sa ofere o protecție suplimentara de pana la un an pacienților vulnerabili in fața Covid-19. Testele au concluzionat ca noul medicament poate avea efect profilactic – prin reducerea cu 77% a riscului de a dezvolta Covid-19 simptomatic  – și  de tratament – reducand cu 67% riscul de a dezvolta Covid-19 sever sau chiar deces din comorbitați asociate. Ca raspuns la nevoia acuta de protejare a pacienților cu sisteme imunitare compromise, producatorul anglo-suedez – unul dintre primii din lume care au creat un vaccin anti-Covid-19…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condiții mai bune pentru pacienții Institutului de Medicina Urgenta

15:56, 03.05.2024 - Secția de anestezie și terapie intensiva de la Institutului de Medicina Urgenta a fost renovata, noteaza Noi.md. Au fost alocate 16,5 milioane prin proiectul Bancii Mondiale „Raspuns de Urgența la Covid-19”, iar restul – din sursele Ministerului Sanatații și ale Casei Naționale de Asigurari in Medicina,…

75% dintre pacientii spitalizați cu COVID au fost tratați cu antibiotice in pandemie, deși doar 8% aveau nevoie (OMS)

14:45, 26.04.2024 - Utilizarea excesiva a antibioticelor in pandemie a exacerbat rezistenta la antimicrobiene atrage atenția OMS care arata ca ca 75% dintre pacientii spitalizati cu COVID-19 au primit astfel de medicamente, deși in 8% dintre cazuri erau necesare.

Catalin Cirstoiu spune ca a operat și la privat pentru ca l-au chemat pacienții. Medicul da vina pe lege pentru combinații

19:15, 19.04.2024 - „Am operat și in alte spitale publice, insa va spun ca am operat și in R. Moldova, unde am inceput protezarea genunchiului și a șoldului. Am oferit opinia medicala și in alte spitale private cand mi s-a solicitat. Am raspuns oricarui apel telefonic, mi-am spus opiniile și mi-am ajutat colegii. Eu nu…

Succes al medicamentului oncologic Pfizer pentru pacientii cu limfon: ce arata datele ultimului studiu?

14:25, 13.03.2024 - Pfizer a anuntiat marti ca medicamentul sau Adcetris a extins supravietuirea la pacientii cu cel mai frecvent tip de limfom, intr-un studiu in stadiu avansat, sustinand eforturile de extindere a utilizarii tratamentului obtinut prin achizitionarea Seagen, pentru 43 de miliarde de dolari, transmite Reuters,…

Succes al medicamentului oncologic Adcetris al Pfizer pentru pacientii cu limfon, intr-un studiu clinic avansat

07:55, 13.03.2024 - Producatorul de medicamente din New York a incheiat anul trecut un acord pentru achizitionarea Seagen si terapiile sale impotriva cancerului, pentru a-si consolida portofoliul de produse in fata unei scaderi abrupte a vanzarilor de produse pentru COVID-19 si a concurentei produselor generice pentru…

„Boala” romanilor sa se trateze singuri. Cand ajuta cu adevarat testele rapide din farmacii și ce trebuie sa faca pacienții

06:20, 05.03.2024 - Daca in urma cu 20 de ani testele rapide, care se pot cumpara din farmacie sau comanda pe Internet, erau puține și costau destul de mult, astazi sunt la indemana oricui. Medicii spun cand ne sunt cu adevarat de folos.

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Halucinant! Medicamentele pentru raceala provoaca atacuri cerebrale

18:56, 14.02.2024 - Dupa interdicția la antibiotice, Uniunea Europeana ne avertizeaza acum ca și banalele medicamente pentru raceala, care conțin pseudoefedrina, sunt extrem de periculoase. Astfel, potrivit unei alerte emise de Agenția Europeana a Medicamentului, acestea pot provoca sindromul de encefalopatie reversibila…


Ce parere ai despre aceasta stire?