Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oraşul Sidney, acoperit de o ceaţă densă

Publicat:

Zeci de curse aeriene, cele mai multe internationale,  din Sidney au fost deviate catre alte aeroporturi din apropiere si numai avioanele care urmau sa decoleze au primit unda verde.

Probleme au fost si pe apa, caci serviciul de feribot, folosit de mii de oameni, a fost suspendat. Vizibilitatea a scazut sub 100 de metri in unele zone si s-au inregistrat numeroase accidente rutiere.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Infotrafic: ceața afecteaza vizibilitatea pe șosele din mai multe județe, inclusiv pe A3 și A0

07:50, 07.04.2024 - Ceața afecteaza vizibilitatea pe șosele din mai multe județe, inclusiv pe autostrazile A3 și A0, avertizeaza autoritațile.Vizibilitatea este redusa chiar și sub 50 de metri. Autoritațile le recomanda șoferilor sa conduca prudent.

Ceața densa in mai multe zone din județul Suceava. Polițiștii atrag atenția șoferilor sa fie cu ochii in patru

09:21, 13.03.2024 - La aceasta ora, pe raza județului Suceava, in mai multe zone și pe mai multe segmente de drum se circula in conditii de ceata, fapt ce determina scaderea vizibilitatii la volan. Pentru a nu fi implicati in producerea de accidente rutiere, facem cateva recomandari conducatorilor auto, privind circulatia…

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Ceața densa in Moldova și Dobrogea. Iata localitațile pentru care a fost emis cod galben

07:41, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața.

Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in localitați din 15 judete

08:50, 29.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis joi dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in sute de localitati din 15 judete, valabile in urmatoarele ore.

Anunț ANM de ultim moment! Cod Galben de ceata densa si vizibilitate redusa in 15 județe din Romania. Care sunt zonele vizate

08:10, 29.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de ceata pentru 15 judete din Romania. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Ceața densa și vizibilitate redusa pe drumurile din țara: Recomandarile poliției pentru șoferi

08:30, 28.02.2024 - Poliția Republicii Moldova atenționeaza șoferii despre ceața densa in unele zone din centrul și sudul țarii, ceea ce determina scaderea vizibilitații in trafic. Pietonii sunt indemnați sa traverseze strada doar in locurile permise.


Ce parere ai despre aceasta stire?