Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt soldati afgani, ucisi de un elicopter al coalitiei internationale

Publicat:

Cel putin opt soldati afgani au fost ucisi de aliatii lor intr-un incident in care fortele NATO au efectuat din greseala o lovitura aeriana in avanpostul acestora din estul Afganistanului, a declarat un oficial afgan citat de Reuters.

Un reprezentant al armatei SUA din Kabul a  confirmat atacul si a declarat ca incidentul este investigat de coalitia internationala.

Aeronavele de lupta si dronele americane inca desfasoara atacuri in Afganistan, luand la tinta talibani si alti militanti, dupa ce marea parte a fortelor straine s-au retras la sfarsitul anului trecut

Lovitura…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei turiști spanioli, uciși intr-un atac armat in Afganistan

13:20, 18.05.2024 - Trei turisti spanioli au fost ucisi si cel putin un altul a fost ranit intr-un atac al unor barbați inarmati in provincia centrala Bamyan din Afganistan, a anuntat, vineri, Ministerul de Externe al Spaniei, citat de Reuters, relateaza News.ro.Purtatorul de cuvant al ministerului de interne taliban,…

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

Turiștii uciși in Afganistan erau spanioli

09:05, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Trei soldati israelieni au fost ucisi si un punct de trecere pentru ajutorul umanitar spre Gaza a fost inchis dupa un atac Hamas

08:55, 06.05.2024 - Intr-un atac cu rachete, lansat duminica de aripa armata a Hamas spre principalul punct de trecere a frontierei pentru ajutorul umanitar din Israel spre Fasia Gaza, au fost ucisi trei soldati israelieni.

Sase civili ucisi si unul ranit in vestul Afganistanului, intr-un atac armat intr-o moschee langa Herat

10:05, 30.04.2024 - Sase persoane au fost ucise, iar una a fost ranita intr-un atac comis de catre un barbat inarmat intr-o moschee, in provincia Herat, in vestul Afganistanului, anunta intr-un comunicat, in noaptea de luni spre marti, Ministerul afgan de Interne, relateaza AFP.

28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali, ucisi in doua atacuri ale Statului Islamic

12:30, 19.04.2024 - Gruparea jihadista Statul Islamic (SI) a ucis 28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali in doua atacuri in zone controlate de guvernul sirian, transmite vineri AFP, citand Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Atac israelian in Alep: cel puțin 36 de soldați sirieni uciși. Obiectivele vizate | VIDEO

07:46, 29.03.2024 - Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH) a anunțat ca cel puțin 36 de soldați sirieni au fost uciși intr-un atac israelian care a vizat regiunea Alep din nordul Siriei, in zorii zilei de vineri.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 730 | Bloc de locuințe din Dnipro, bombardat de ruși. Atac cu drone asupra Odesei

07:30, 23.02.2024 - Forțele ruse au lovit cu drone, in noaptea de joi spre vineri, un bloc inalt Dnipro, a anunțat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk. In urma atacului, opt persoane au fost ranite și exista temeri ca mai mulți oameni pot fi prinși sub daramanaturi. Atacuri au fost și la Odesa, unde rușii au lansat 9…


Ce parere ai despre aceasta stire?