Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omondi e titular împotriva lui Poli Iași! Freitas și Rareș Pop au rămas pe bancă

Publicat:

a fost titularizat de in aceasta seara in meciul cu Poli Iași, meci care va incepe la ora 19:00. Kenyanul vine... The post Omondi e titular impotriva lui Poli Iași! Freitas și Rareș Pop au ramas pe banca appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

„’tuva-n zbang!” Rednic anunța plecarile lui Morar și Freitas de la UTA

20:21, 03.05.2024 - Mircea Rednic a anunțat astazi ca Vlad Morar și Marcelo Freitas nu vor mai continua la UTA din sezonul viitor. Morar chiar și-a reziliat contractul... The post „’tuva-n zbang!” Rednic anunța plecarile lui Morar și Freitas de la UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Notele Batranei Doamne: Poli Iași – UTA 0-2. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad

16:35, 29.04.2024 - UTA se intoarce din nou cu toate punctele din deplasare. Formația antrenata de Mircea Rednic a obținut prima victorie externa din play-out și cea de-a... The post Notele Batranei Doamne: Poli Iași – UTA 0-2. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad appeared first on Special Arad · ultimele…

Mircea Rednic: „Vrem locul 7 și la ce lot avem il meritam”

21:15, 28.04.2024 - Mircea Rednic a facut o scurta analiza a jocului caștigat de UTA pe terenul formației Poli Iași și spune ca vrea ca gruparea aradeana sa... The post Mircea Rednic: „Vrem locul 7 și la ce lot avem il meritam” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

UTA o impinge pe Poli Iași spre matineu și e lider solitar in play-out!

20:45, 28.04.2024 - UTA caștiga la Iași și o impinge pe echipa locala Poli spre matineu cu doua etape inainte de finalul sezonului. In urma acestei victorii, Batrana... The post UTA o impinge pe Poli Iași spre matineu și e lider solitar in play-out! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Poziția SCU fața de sancțiunea FRF impotriva clubului UTA

19:25, 27.03.2024 - Suporter Club UTA (SCU) reacționeaza in urma sancțiunii FRF impotriva clubului UTA, emițand urmatorul punct de vedere: „Este deja de notorietate faptul ca Federația Romana... The post Poziția SCU fața de sancțiunea FRF impotriva clubului UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Eric Omondi s-a batut cu colegul sau Abud Omar și a fost exclus din naționala Kenyei!

15:21, 26.03.2024 - Eric Omondi a avut un conflict fizic la naționala Kenyei cu colegul sau Abud Omar și a fost exclus din lot de selecționerul Engin Firat.... The post Eric Omondi s-a batut cu colegul sau Abud Omar și a fost exclus din naționala Kenyei! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic a testat juniori de la Academia UTA in amicalul pierdut cu o divizionara secunda » Mai mulți titulari sunt la loturile naționale, alții au fost menajați

10:45, 25.03.2024 - UTA a pierdut, scor 2-3, amicalul desfașurat in compania echipei de liga secunda CSM Reșița. Fabry și Imoh, noua achiziție venita din Nepal, au marcat pentru aradeni, in timp ce doi foști jucatori ai roș-albilor, Ciprian Rus și Damian Isac, au marcat pentru „Milanul din Banat”, al treilea marcator al…

Mircea Rednic: „Țin sa felicit cei doi fundași centrali, impecabil au jucat”

19:00, 24.02.2024 - Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, și-a laudat elevii la finalul unei partide caștigate dupa multa, foarte multa suferința, in fața celor de la Petrolul. Cei... The post Mircea Rednic: „Țin sa felicit cei doi fundași centrali, impecabil au jucat” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?