Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OFICIAL: Vaccinarea oamenilor sub 65 de ani, chiar și bolnavii cronici se amână cu două săptămâni

Publicat:


Toate persoanele care au sub 65 de ani care erau programate pentru prima doza de vaccin în perioada 30 ianuarie-11 februarie, vor fi amânate pâna pe 16 februarie, anunța Comitetul Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare.

Asta înseamna ca și persoanele cu boli cronice, dar și cei din domeniile cheie se vor vaccina dupa data de 16 februaire.Decizia a fost luata din cauza lipsei dozelor de vaccin. Românii care au primit prima doza de vaccin, nu vor fi amânați pentru rapel.


&"CNCAV ia ca masura…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

E oficial! Romanii pot vizita Turcia doar cu buletinul. Președintele turc a semnat

13:05, 21.05.2024 - Vești bune pentru romanii care vor sa calatoreasca in Turcia. Președintele turc a semnat decretul prin care cetațenii din Romania vor putea merge in republuca doar pe baza buletinului, fara viza.

Presa ungara: E oficial, romanii traiesc deja mai bine decat maghiarii

10:16, 01.05.2024 - O publicație economica din Ungaria a facut o analiza a salariilor din Romania și Ungaria raportate la inflație și puterea de cumparare, concluzionand ca romanii o duc mai bine decat maghiarii.

SCHIMBARI MAJORE in noua Lege a pensiilor. Cine se poate pensiona cu 15 ani mai devreme și fara penalitați: noi calculele

08:55, 19.04.2024 - Vorbim, in primul rand, despre condițiile speciale și eosebite de munca, adica fostele grupe de munca 1. și 2. Romanii care lucreaza in continuare in aceste condiții beneficiaza de aceasta reducere a varstei de pensionare. Aceștia se pot pensiona mai vreme chiar și cu 13 ani sau cu 10 ani.  Pensiile…

INVESTITORI IN ROMANIA Persoanele fizice pot investi in titluri de stat

08:25, 14.04.2024 - Romanii pot investi, incepand de luni, 15 aprilie, in titluri de stat Tezaur, cu maturitati de 1 si 3 ani, cu dobanzi... The post INVESTITORI IN ROMANIA Persoanele fizice pot investi in titluri de stat first appeared on Informatia Zilei .

Romanii neasigurati, aceleasi drepturi ca si persoanele asigurate! Anunț de ultima ora: „Suntem cu totii egali”

13:21, 11.04.2024 - O veste de importanța majora zguduie sistemul de sanatate din Romania, intr-o mișcare ce promite sa schimbe fundamental accesul la ingrijirea medicala pentru mii de cetațeni. Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Valeria Herdea, a facut un anunt surprinzator.

Toti bolnavii cronici vor fi scutiti de plata impozitului de 10% pentru concediul medical

18:45, 08.04.2024 - Toti bolnavii cronici, indiferent de afectiune, vor fi scutiti de plata impozitului de 10% pentru concediul medical, a declarat, astazi, premierul Marcel Ciolacu. El a precizat ca se vor face corectiile necesare si a explicat ca decizia de impozitare a trebuit sa fie luata rapid din cauza numarului…

Marcel Ciolacu, anunț de ultim moment pentru romanii cu boli cronice. Ce se intampla cu impozitul de 10% pentru CASS

13:50, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat ca si bolnavii cronici vor fi scutiti de la plata contributiilor sociale pentru concediile medicale, el precizand ca Guvernul a luat o decizie rapida in acest sens. Marcel Ciolacu a declarat ca bolnavii cronici vor fi scutiti de la plata contributiilor sociale pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?