Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Observator 19. Bolnavii de diabet încearcă să îşi facă programare la medic

Publicat:

 De urgente, asadar, nici nu poate fi vorba. Mai repede ajung la vecinii bulgari, peste granita.

În Giurgiu, situatia diabeticilor este disperata. Cum a ajuns un singur medic sa trateze un întreg judet? Si cum au ajuns pacientii sa plateasca pentru servicii care, teoretic, sunt decontate de casa?

Aflati, în exclusivitate, la Observator 19. .

Intra pe observator.tv pentru mai multe detalii!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum incearca o gradina zoologica din Rusia sa-i „inspire” pe soldații lui Putin aflați in Ucraina

15:35, 01.05.2024 - O gradina zoologica din Rusia a anunțat pe rețeaua sociala VK ca a trimis doi pauni in Ucraina din dorința de a-i inspira pe soldații lui Putin. Postarea cu pricina a fost ulterior ștearsa, dupa ce internauții au inceput sa-l ironizeze in comentarii pe președintele rus, relateaza Business Insider.

Radonul, ucigașul invizibil din Ardeal. Medic: „Se atașeaza de aerosol și ramane la nivelul de 1-1,5 m inalțime, exact unde respira copiii”

23:20, 15.04.2024 - A crescut numarul cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori, iar un motiv este iradierea cu radon, un gaz radioactiv incolor și inodor foarte periculos pentru sanatate daca se acumuleaza in cladiri.

Toti bolnavii cronici urmeaza sa beneficieze de scutirea de la plata contributiei sociale pentru concediu medical

07:55, 09.04.2024 - Toti bolnavii cronici urmeaza sa beneficieze de scutirea de la plata contributiei sociale pentru concediu medical Toate categoriile de bolnavi cronici urmeaza sa beneficieze de scutirea la plata contributiei sociale pentru indemnizatiile de concediu medical, a afirmat, luni, premierul Marcel „In primul…

Un roman beat a izbit mortal cu BMW-ul un medic italian care ieșise sa faca jogging

10:51, 21.03.2024 - Un roman care conducea beat a izbit mortal cu mașina un medic italian care facea jogging, in Roma. Victima a fost aruncata la o distanța de cațiva metri, acesta fiind un indiciu ca șoferul avea viteza mare.

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Guvernul Israelului incearca sa preia discret controlul asupra Ierusalimului de Est (Haaretz)

23:20, 13.02.2024 - Comitetul de Urbanism și Construcții al Districtului Ierusalim a aprobat planul de construcție a unui nou cartier evreiesc in zona palestiniana din Ierusalim, conform Haaretz, scrie Rador Radio Romania. Propunerea vine cu o anexa referitoare la securitate, care prevede gard de perimetru, rute de…

Emi de la Power Couple Romania, reacție furibunda dupa ce un medic neurolog a incercat sa sparga o cafenea cu maceta: "Omul asta cel mai probabil..." / FOTO

12:11, 13.02.2024 - Emi de la Power Couple a vorbit despre incidentul halucinant pentrecut in Capitala, duminica noaptea, cand un medic neurolog a incercat sa sparga o cafenea cu maceta. Concurentul a avut o reacție furibunda și a oferit cateva sfaturi persoanelor care il urmaresc pe rețelele de socializare.

Adrian Mutu vrea un jucator de la Rapid! Lovitura pe care o incearca „Briliantul” pe piata transferurilor

03:00, 05.02.2024 - Adrian Mutu vrea un jucator de la Rapid! „Briliantul” incearca sa profite de situatia lui Alexandru Albu si sa-l transfere la CFR Cluj pe jucatorul pe care l-a antrenat in perioada in care era tehnicianul Rapidului. Potrivit playsport.ro, CFR Cluj are concurenta serioasa pentru obtinerea semnaturii…


Ce parere ai despre aceasta stire?