Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când ar trebui să mănânci micul-dejun și cina pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă, conform unui medic

Publicat:

Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

5 rețete rapide și delicioase pentru micul dejun gata intr-un timp record. Necesita doar cateva ingrediente pe care cu siguranța le ai in congelator!

15:26, 26.04.2024 -  Micul dejun reprezinta cea mai importanta masa din zi, un rastimp in care iți poți planifica activitațile zilnice, planurile de la serviciu sau pur și simplu sa te relaxezi prin citirea unui eBook, ascultarea unui podcast preferat, vizionarea acelui episod dintr-un serial amanat cu o seara inainte.…

Lege adoptata in Parlament: șoferii care vor trebui sa faca ITP-ul la 6 luni. Unii șoferi scapa de tot de ITP

13:25, 16.04.2024 - Camera Deputatilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligatia de a efectua inspectia tehnica periodica vehiculele lente, respectiv vehiculele…

Cand e bine sa iei micul dejun si cina pentru a reduce grasimea de pe burta si a controla foamea

14:20, 13.04.2024 - Momentul in care iei mesele zilnic este foarte important pentru sanatatea ta. Daca știi cum sa iși controlezi foamea, reușești sa ajungi la silueta pe careți-o dorești. Iata cand e bine sa iei micul dejun și cina, astfel incat sa reduci grasimea din organism.

Un neurolog dezvaluie cele 5 mancaruri pe care ar trebui sa le mananci pentru a ține boala Alzheimer departe

10:40, 12.04.2024 - Este mereu important sa pui pe primul loc sanatatea creierului tau. Insa, pe masura ce imbatranim, s-ar putea sa te preocupe din ce in ce mai mult reducerea riscurilor de a dezvolta boli cognitive și sa cauți metode prin a iți ține mintea tanara. Exista multe lucruri pe care le poți face pentru a iți…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

De ce nu ar trebui sa mananci orezul dupa ce a fost ținut la frigider

12:26, 19.03.2024 - Prepararea meselor pentru intreaga saptamana este o metoda excelenta de a economisi timp și bani. Totuși, unele alimente, precum pastele și cerealele, vin la pachet cu un risc de apariție a unei intoxicații alimentari atunci cand sunt lasate la temperatura camerei.

Alimentele care trebuie evitate la micul dejun. Pot duce la ingrașare și probleme digestive

08:01, 23.02.2024 - Alimentele care trebuie evitate la micul dejun. Pot duce la ingrașare și probleme digestiveAlimentele au un impact major asupra condiției generale de sanatate. Micul dejun este perioada de masa care seteaza energia și motivația pentru intreaga zi. Insa din cauza lipsei de timp, nu poți mereu sa pregatești…

De ce ar trebui sa mananci fistic. Cinci beneficii pentru sanatate

11:20, 09.02.2024 - Savurat ca gustare și folosit in deserturi și salate, fisticul, care este bogat in proteine, are o serie de beneficii asupra sanatații, de la scaderea tensiunii arteriale pana la prevenirea declinului cognitiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?