Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Obiectiv: FRUMUSEȚE” - 6 ani de ÎNCHISOARE pentru o BARBĂ. „Tinerețea chinezească” informează pe larg

Publicat:

Membrii unei delegații uigure la Beijing Represiunea chineza in provincia autonoma musulmana XinJiang frizeaza absurdul. Un tribunal din orașul Kashgar a condamnat la 6 ani de inchisoare pentru „provocarea de tulburari” pentru ca și-a „lasat barba”.

Același tribunal a condamnat-o și pe soția barbatului la 2 ani de închisoare pentru ca purta val și burqa.

Barbatul &"a început sa-și lase barba sa creasca din 2010, în timp ce soția sa purta val și burqa, ascunzându-și fața&", scria pe 29 martie cotidianul &"Tinerețe chinezeasca&".

În final,…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Momente ciudate la semimaratornul de la Beijing: Trei alergatori africani par sa lase un chinez sa caștige, apoi trec umar la umar linia de sosire pentru locul doi

15:40, 15.04.2024 - Autoritațile din Beijing investigheaza semimaratonul ce a avut loc duminica in oraș, dupa ce imagini difuzate online au aratat trei alergatori africani care par sa incetineasca in apropierea liniei de sosire pentru a-i permite chinezului He Jie sa ii depașeasca și sa caștige, transmite Reuters.

Incident inedit! Un cal de curse a fugit din tarc si a ajus pe peronul unei gari. 'Purta doar un covor și avea chef de joaca' / VIDEO-FOTO

02:50, 12.04.2024 - Un cal de curse a reușit sa fuga din țarc și a ajuns pe peronul unei gari din Australia. Animalul s-a amestecat printre oameni și a așteptat in dreptul liniei galbene de pe peron. Autoritațile locale au facut haz de necaz și au anunțat ca urmaresc pe cineva imbracat cu un covor și cu chef de joaca.

,,Fara opozitie. Fara libertate. Fara opțiuni”. Charles Michel il ironizeaza pe Vladimir Putin pentru ,,victoria zdrobitoare din alegeri”

17:00, 15.03.2024 - Presedintele Consiliului European, Charles Michel, l-a ,,felicitat" in mod ironic vineri, 15 martie, pe presedintele rus Vladimir Putin pentru realegerea lui, chiar daca scrutinul prezidential de trei zile abia a inceput in Rusia, scrie Agerpres preluand AFP.,,Vreau sa-l felicit pe Vladimir Putin pentru…

O strada din Odesa va purta numele poetului Mihai Eminescu

07:35, 29.02.2024 - Autoritațile orașului Odesa au decis ca o strada din orașul ucrainean va purta numele poetului Mihai Eminescu. Declarația a fost facuta de Ivan Liptuga, șeful Departamentului Cultura și Integrare Europeana, pentru Radio Romania Actualitați, scrie evz.ro .

Bursa din China pierde teren in fața SUA. Soluțiile „de criza” identificate de autoritațile de la Beijing

06:21, 28.02.2024 - In ultimul an, indicele compozit al bursei de la Shanghai a pierdut 8%, iar la punctul minim din 5 februarie, scaderea inregistrata in același interval a fost chiar dubla, puncteaza analiștii XTB.

Ultimele ore din viața lui Navalnii. De ce a mers FSB la inchisoare? „Credem ca toate microfoanele și camerele au fost demontate”

11:05, 19.02.2024 - Moartea principalului opozant al lui Putin, Aleksei Navalnii, ramane invaluita in mister. Autoritațile ruse inca nu au anunțat cauza oficiala a decesului și nici nu au permis familiei sale accesul la cadavru. Pentru a face lumina asupra circumstanțelor morții lui Navalnii, The Moscow Times a recreat…

Meci anulat și reacții dure - scandalul cu Messi ia amploare

01:30, 11.02.2024 - Autoritațile sportive chineze au anulat meciul amical dintre Argentina și Nigeria de luna viitoare, pe fondul unei reacții din ce in ce mai dure fața de faptul ca Lionel Messi nu a jucat saptamina trecuta in Hong Kong, in cadrul unui meci cu Inter Miami. Argentina urma sa joace luna viitoare cu Nigeria…


Ce parere ai despre aceasta stire?