Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obiceiul de consum care ar reduce prețul alimentelor în Uniunea Europeană. 95% din mâncarea aruncată la gunoi în România provine din mediul urban

Publicat:

Risipa alimentara a devenit una dintre problemele capitale ale societaților dezvoltate. Conform Eurostat, aproximativ 59 de milioane de tone de alimente au fost irosite in Uniunea Europeana in 2020. Practic, fiecare locuitor din țarile membre ale UE arunca la gunoi intr-un singur an cantitatea de 131 de kilograme de alimente. Studiul consultat de platforma InfoClima arata ca Romania este pe locul 9 in Europa la risipa alimentara. In plus, statistica mai arata ca 95% din cantitatea de alimente aruncate provine din mediul urban. Realitatea arata ca, in același timp, multe dintre familiile de la…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acelasi produs, vandut la preturi diferite in alte tari. Cu cat e mai scump in Romania decat in Grecia

22:05, 22.05.2024 - Coșul mediu din supermarketurile grecești cu produse importate din Franța, Anglia, Italia, Spania, Portugalia, Germania și Romania este mai ieftin decat in tarile de origine, potrivit presei straine.

Viața e mai scumpa in Romania decat in Grecia - Prețurile produselor de baza din supermarketuri au fost analizate

08:46, 21.05.2024 - Prețurile coșului obisnuit de produse pentru gospodarie din supermarketurile grecești sunt mai mici decat in Franța, Anglia, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Romania. Aceasta concluzie a reieșit din raportul realizat in mod regulat de Institutul de Cercetare a Comertului Retail de Bunuri de Consum…

Inmatriculari de autoturisme noi in UE. Mașinile full electice sau hibrid, din ce in ce mai cautate!

09:30, 22.04.2024 - In luna martie 2024, inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au scazut cu -5,2% fața de martie 2023, atingandu-se un nivel de 1.031.875 unitați. In perioada ianuarie-martie 2024: total autoturisme inmatriculate in UE: 2.768.639 unitați, o creștere cu +4.4% fața de perioada similara din…

Noua tendința peste Ocean. De ce iși iau americanii bogați a doua cetațenie?

10:41, 11.04.2024 - Cei bogați iși construiesc aceste "portofolii de pașapoarte" - colecții de a doua, și chiar a treia sau a patra cetațenie - in cazul in care trebuie sa fuga din țara lor de origine. Henley & Partners, o firma de avocatura specializata in cetațenii cu averi mari, a declarat intr-un comunicat ca americanii…

Familiile bogate din SUA solicita din ce in ce mai mult a doua cetatenie si drept de rezidenta, ca o modalitate de a-si acoperi riscul financiar

06:56, 11.04.2024 - Cei bogati construiesc aceste ”portofolii de pasapoarte” – colectii de a doua, si chiar a treia sau a patra, cetatenie – in cazul in care trebuie sa-si paraseasca tara de origine. Henley & Partners, o firma de avocatura specializata in cetatenie cu valoare neta ridicata, a spus ca americanii depasesc…

Comandantul Eurocorps, demis din functie si rechemat in Polonia din cauza unei anchete de contraspionaj

23:10, 27.03.2024 - Ministerul polonez al Apararii a anunțat miercuri ca l-a rechemat din post si l-a demis din functie pe generalul-locotenent Jaroslaw Gromadzinski, comandantul Eurocorps, in urma unei anchete a contraspionajului militar, relateaza AFP, potrivit news.ro.Serviciile de informatii au „deschis o ancheta de…

Romania ca proiect geopolitic si interesul national (partea a IV-a)

10:51, 07.03.2024 - ROMANIA CA PROIECT GEOPOLITIC ȘI INTERESUL NAȚIONAL ROMANESC IN CONTEXTUL DEZORDINII MONDIALE ACTUALE  POLITICA EXTERNA A ROMANIEI IN ANII 1990 PREJUDECAȚI ROMANO-SCEPTICE ȘI AMENINȚARI GEOPOLITICE In noul context internațional aparut dupa incetarea Razboiului rece și dispariția ordinii mondiale bipolare,…

In ce țari clasa de mijloc platește cele mai multe taxe

10:00, 04.03.2024 - In numeroase țari din OECD, clasa de mijloc se confrunta cu o scadere semnificativa a capacitații de economisire. Printre motive se numara creșterea sarcinii fiscale și dar și a costurilor de trai in creștere. Astfel, in Marea Britanie, chiar și cu venituri anuale de pana la 60.000 de lire sterline…


Ce parere ai despre aceasta stire?