Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Ralucăi Pastramă: ”Este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există așa ceva”! Diva crede că divorțul fostului soț este ”regizat”

Publicat:

Cum a inceput scandalul, cum și-a ascuțit ”gheruțele” și a ieșit la atac! Diva sexy nu se lasa cu una, cu doua și lanseaza un atac dur la adresa , dupa ce a fost anunțat divorțul de Pepe! In plus, ”Querida” nu crede nicio secunda in desparțirea lor și considera ca totul este, de fapt, o regie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția neașteptata a Oanei Zavoranu dupa ce Pepe a spus ca Raluca Pastrama l-a inșelat in timpul casniciei. „El a facut un intreg circ in divorțul cu mine”

11:50, 24.04.2024 - Oana Zavoranu și Pepe au divorțat cu scandal in 2011, iar artistul și-a acuzat atunci soția de infidelitate. Acum, actrița a avut prima reacție dupa ce interpretul a spus ca Raluca Pastrama, mama fetelor și a doua nevasta, l-a inșelat. Vedeta nu se arata curioasa de declarațiile lui Pepe la adresa fostei…

Nicolae Dica nu l-a iertat pe Adrian Mititelu » Atac la adresa fostului sau patron: „Aici se ajunge cand...”

15:30, 01.04.2024 - Nicolae Dica, fost antrenor la FCU Craiova, ramas liber de contract recent dupa desparțirea de FC Voluntari, a „trimis sageți” catre Adrian Mititelu, fostul sau patron. FCU Craiova se afla pe locul 14 de baraj in Superliga și poate pica la finalul etapei chiar pe poziția a 15-a (penultima) retrogradabila…

Oana Zavoranu ii ia apararea Ralucai Pastrama și reia scandalul cu Pepe. Ce a deranjat-o: „E urat din partea lui sa vorbeasca despre asta”

10:10, 22.03.2024 - Oana Zavoranu a avut o prima reacție dupa ce Pepe a declarat ca nu vrea sa ii mai fie asociat numele cu al fostei soții, Raluca Pastrama. Pentru prima oara, vedeta ii ia apararea Ralucai și reia scandalul cu Pepe, care i-a fost și ei timp de cinci ani de zile. Din anul 2006 pana in 2011, Oana Zavoranu…

Xtra Night Show. Anița Condescu, in pericol sa iși piarda copilul definitiv. Vedeta continua seria acuzațiilor grave la adresa fostului soț: „Aveam dovezi, inregistrari...”

09:06, 13.03.2024 - Anița Condescu face noi acuzații la adresa fostului soț, despre care spune ca vrea cu orice preț sa ii ia copilul. Vedeta nu are voie sa il vada 30 de zile și exista și un raport in urma caruia ar putea sa se ceara sa fie decazuta din drepturile parintești.

Oana Zavoranu, imagine emoționanta cu tatal decedat! Cum il alinta „Querida” pe tatal ei vitreg / FOTO

13:10, 07.03.2024 - Oana Zavoranu simte lipsa parinților, mai ales a tatalui sau vitreg de care a fost extrem de apropiata. De curand, "Querisa" a postat o fotografie emoționanta cu tatal decedat! Iata cum il alinta bruneta din showbiz-ul romanesc pe tatal ei vitreg!

Xtra Night Show. Oana Zavoranu și doctorul Bogdan Furtuna, de la prieteni, la dușmani. Cum au ajuns cei doi sa colaboreze, de fapt: "Lucrurile sunt mult mai murdare" / VIDEO

22:01, 26.02.2024 - Oana Zavoranu și doctorul Bogdan Furtuna au ajuns de la prieteni, la dușmani. Iata cum au ajuns cei doi sa colaboreze, de fapt. "Querida" a facut declarațiile momentului, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, pentru Xtra Night Show.

Soția fostului șef CFM a murit dupa un atac cerebral. Iurie Topala: Calvarul acuzațiilor nedrepte in adresa mea au bagat-o pe ea in pamant

20:20, 04.02.2024 - Soția fostului șef CFM, Iurile Topala, s-a stins pe patul de spital, dupa un atac cerebral suferit acum jumatate de an. „Calvarul acuzațiilor nedrepte in adresa mea au bagat-o pe ea in pamant. Sunt sfașiat de durere”, se arata intr-un mesaj publicat de Iurie Topala pe rețele.


Ce parere ai despre aceasta stire?