Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mamă povestește cum fiul ei autist „frumos și fericit" a murit după ce nimeni nu și-a dat seama că nu mănâncă

Publicat:

O mama cu inima franta povestește cum fiul ei autistfrumos și fericit", in varsta de șapte ani, a murit din cauza unui stop cardiac, dupa o tulburare de alimentație nediagnosticata, pe parcursul careia ajunsese sa supraviețuiasca cu „doar cațiva biscuiți”, potrivit .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

O cisterna cu etanol s-a rasturnat pe carosabi: șoferul a murit. Traficul blocat pe DN2-E85, la Marasesti

20:15, 27.04.2024 - "Patru echipaje din cadrul ISU Vrancea intervin cu doua autospeciale de interventie, o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD, la un eveniment rutier produs pe DN2 - E85, pe raza orasului Marasesti, in care a fost implicata o autocisterna, inmatriculata in Republica Moldova, incarcata cu…

Orasul din Romania considerat de straini o bijuterie nestiuta. Uita de Sibiu, Brasov sau Oradea! Sigur nu l-ai bagat in seama: „Incredibil de frumos”

15:11, 26.04.2024 - Indiferent de ce colț al Romaniei ai alege sa vizitezi, totul este incarcat de istorie, cu locuri speciale și chiar unice. Printre acestea se numara și orasul din Romania considerat de straini o bijuterie nestiuta. Așa ca uita de Sibiu, Brasov sau Oradea, și porneste alaturi de noi, virtual cel puțin,…

O tanara pianista a murit dupa ce a stat 14 ani in coma. Femeia suferise o operație de marire a sanilor

22:10, 25.04.2024 - Un vis transformat in coșmarOriginara din Cava dei Tirreni, in provincia Salerno, Annabella iși dorea sa iși imbunatațeasca aspectul estetic printr-o intervenție aparent simpla și comuna. Totuși, o reacție adversa la anestezie a precipitat un șir de evenimente nefericite, culminand cu intrarea sa in…

Greșeala fatala: O turista a murit in timp ce incerca sa-și faca un selfie alaturi de soțul ei

03:40, 24.04.2024 - O turista chineza de 31 de ani a murit in acest weekend dupa ce a cazut intr-un lac vulcanic acid din provincia indoneziana Java de Est, a relatat presa locala, potrivit DPA, conform Agerpres.

Un copil de doi ani a murit, dupa ce a inghițit mai multe bile magnetice. Medicii nu și-au dat seama ce avea micuțul

13:05, 18.04.2024 - O tragedie cutremuratoare a lovit o familie din Dej, stabilita in Germania, dupa ce un copil de doi ani și-a pierdut viața, in urma inghițirii mai multor bile magnetice. Medicii nu au reușit sa stabileasca ce anume suferea micuțul.

Emilian trece prin momente grele. Un suflet apropiat artistului a murit: „Cat de mulți oameni a facut fericit” / FOTO

15:45, 22.02.2024 - Emilian nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce un suflet drag lui a murit. Artistul era atașat de el, și nu doar lui ii aducea mereu zambetul pe buze, ci intregii familii. Imaginile emoționante postate de curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?