Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O înregistrare video cutremurătoare arată un soldat rus, condamnat la moarte, într-o terifiantă cursă de-a șoarecele și pisica cu o dronă ucigașă ucraineană

Publicat:

O inregistrare video dramatica publicata pe Telegram pare sa arate o drona ucraineana care vaneaza un soldat rus, subliniind teroarea cu care se confrunta soldații din cauza noilor tehnologii de pe campul de lupta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sting si Coldplay, printre artistii care cer eliberarea unui rapper din Iran condamnat la moarte

14:41, 10.05.2024 - Activisti pentru drepturile omului, alaturi de 100 de artisti din domeniul muzical, printre care se numara Sting si formatia Coldplay, cer printr-o petitie eliberarea rapperului iranian Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru sustinerea protestelor in masa din Iran din toamna anului 2022.

Pompierii brașoveni au salvat o pisica blocata intre doua ziduri

11:55, 10.05.2024 - Protagonistul poveștii relatate de ISU Brașov este Miezu, un pisoi curios sa exploreze spațiul dintre 2 pereți. Insa, se pare ca ieșirea nu a fost la fel de simpla, motanelul ramanand ințepenit intre cele 2 ziduri. Doar intervenția prompta și mainile dibace ale colegilor noștri de la Detașamentul 2…

Un tanar din Siberia a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru ca a vrut sa intre in armata ucraineana

08:15, 26.04.2024 - Un tribunal militar rus l-a condamnat la zece ani de inchisoare pe un tanar din Siberia. El este acuzat de faptul ca a vrut sa intre in armata ucraineana pentru a lupta impotriva Rusiei, potrivit agentiei oficiale ruse de presa Tass, relateaza AFP, transmite News.ro.

(foto) Ultima ora! Fragmente de drona, depistate in zona de frontiera moldo-ucraineana

16:50, 04.04.2024 - Poliția de Frontiera anunța ca astazi, 4 aprilie 2024, in jurul orei 14:15, in apropierea localitații Etulia- Vladiceni, r. Vulcanești, au fost identificate alte fragmente ale unei drone distruse cu inscripția pe aripa - „Герань-2".

Pentru a doua zi la rand. Ploaie de drone la rusi

10:30, 13.03.2024 - Zeci de drone ucrainene au vizat miercuri mai multe regiuni ruse, dar si importante situri energetice din Rusia, informeaza agentiile internationale de stiri, in timp ce presa rusa vorbeste despre 58 de drone doborate. O rafinarie de petrol a fost lovita de o drona in Riazan, la circa 200 de kilometri…

Momentul in care o drona ucraineana lovește cladirea primariei din Belgorod. Cel puțin doi raniți

16:00, 12.03.2024 - Doua persoane au fost ranite, marți, dupa ce o drona ucraineana a lovit cladirea primariei din orașul Belgorod, a anunțat șeful regiunii, Viaceslav Gladkov, pe canalul sau de Telegram, relateaza agenția de presa rusa RIA Novosti. 

Doi morți și un ranit dupa ce o drona rusa a lovit o mașina, in regiunea ucraineana Harkov

08:00, 21.02.2024 - Doi barbați au fost uciși și o femeie a fost ranita dupa ce o drona rusa a lovit o mașina in care se aflau civili in regiunea ucraineana Harkov (nord-est), a anunțat miercuri un oficial militar pe Telegram, potrivit CNN.

Ce urmeaza dupa șocul morții lui Navalnii. Ceilalți lideri ai opoziției fața de regimul Putin au o idee

19:36, 19.02.2024 - Aleksei Navalnii va fi greu de inlocuit, dar alte figuri ale disidenței ruse spera totuși ca momentul morții sale va fi folosit pentru o unire pana acum imposibila a tuturor forțelor de opoziție, pentru o continuare a luptei cu Kremlinul, scrie New York Times. Moartea lui Aleksei Navalnii in inchisoarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?