Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fată de 12 ani din Argeș, dispărută fără urmă. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a o găsi

Publicat:

O fata de 12 ani este cautata de politisti, dupa ce a plecat de la domiciliul din comuna argeseana Harsesti, fara a mai reveni. Autoritațile fac apel la populație pentru a da de urma minorei, relateaza Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O tanara de 23 de ani din Ialoveni, disparuta acum doua zile este cautata de rude: Mama fetei cere ajutorul cetațenilor

09:26, 29.04.2024 - O tanara de 23 de ani din Ialoveni, disparuta acum doua zile este cautata de rude. Mama fetei cere ajutorul cetațenilor. In ziua dispariției, aceasta purta o scurta de culoare roz, hanorac galben, pantaloni albaștri și incalțata in adidași cafenii.

Fetița de doi ani disparuta in Serbia, cautata in Romania

19:20, 28.03.2024 - Autoritațile din Serbia sunt in alerta, dupa ce o fetița de 2 ani a disparut. Poliția crede ca micuța Danka ar fi putut sa ajunga in Romania. Citește și: E razboi in toata regula! Lasconi indica liberalii ca formand „un grup infractional”. Mageanu solicita scuze pentru evitarea instantei Danka, descrisa…

Peste doua luni de cautari si niciun rezultat: Politia cere ajutorul cetațenilor pentru a gasi un barbat disparut anul trecut

16:31, 04.03.2024 - Poliția cere ajutorul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 71 de ani din orașul Singerei care, la 23 decembrie 2023, a plecat de la domiciliu și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

Femeie de 81 de ani, din Gorj, disparuta! Este cautata de polițiști și salvamontiști cu ajutorul dronelor / FOTO

11:00, 02.03.2024 - Ai vazut-o din intamplare pe femeia din imagine? Daca da, suna de urgența la 112! Mirescu Elena, in varsta de 81 de ani, din sat Ciorari, comuna Stoina, a plecat in mod voluntar de la domiciliu si pana in prezent nu au mai revenit. Autoritațile o cauta cu disperare.

O copila de 14 ani din Orhei, de negasit de doua luni: Poliția cere ajutorul cetațenilor

16:40, 29.02.2024 - O copila de 14 ani din Orhei este de negasit de doua luni. Potrivit oamenilor legii, care cer ajutorul cetațenilor pentru a o gasi, fata a parasit domiciliul pe 27 decembrie și de atunci nu s-a mai intors.

Este alerta in Romania! Roberta a disparut de acasa, din Bistrița. Poliția a cerut ajutorul cetațenilor pentru a o gasi pe adolescenta de 14 ani / FOTO

10:41, 21.02.2024 - Este alerta in Romania! O adolescenta de 17 ani a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Oamenii legii o cauta pe Roberta, dupa ce a plecat de acasa și nu s-a mai intors niciodata. Familia ei este disperata și așteapta vești bune din partea polițiștilor. Iata cum o identifici.

Un tanar de 22 de ani, cautat de familie dupa ce a plecat de acasa: Poliția solicita ajutorul cetațenilor

15:21, 12.02.2024 - Poliția solicita sprijinul cetațenilor in vederea depistarii unui tanar de 22 de ani, care a plecat de la domiciliu la data de 9 februarie și nu se cunoaște locul in care se afla in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?