Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O badantă româncă din Italia și bătrânul pe care îl îngrijea au fost găsiți morți în casă

Publicat:

O badanta romanca, in varsta de 64 de ani, și batranul de 99 de ani pe care il ingrijea au fost gasiți morți in locuința din Villanova del Battista, din districtul Pila. a fost primul gasit mort de carabinieri, in dormitor, a notat stiridiaspora.ro, citand ottopagine.it. Dupa aproximativ doua ore, intr-o magazie de langa casa a fost gasita spanzurata și romanca Emilia. Mortea batranului, care era cardiac și era intr-o stare grava de cateva zile, n-a surprins pe nimeni, dar nu se știe ce a determinat-o pe romanca sa-și ia viața. Vecinii susțin ca nu au vazut și nu au…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O badanta romanca din Italia a cazut de la balcon dupa ce a gustat din tot alcoolul batranei pe care o ingrijea

14:50, 26.04.2024 - Femeia lucra in Terni, ca ingrijitoare pentru o batrana. Potrivit stiridiaspora.ro, in timpul unei ture de lucru, aceasta a consumat bauturi alcoolice din bucataria femeii pe care o avea in grija și, in scurt timp, a intrat in stare de ebrietate. Ulterior, s-a dus pe balcon, de unde a și cazut. Femeia…

TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere

11:15, 09.04.2024 - Tragedia a șocat comunitatea și investigațiile continua pentru a clarifica toate aspectele acestui eveniment tragic. The post TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere first appeared on Informatia Zilei .

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Trei copii au fost gasiți morți intr-o casa. Mama micuților este suspectata ca i-a ucis: ”Avea intotdeauna un zambet pe buze”

10:05, 19.02.2024 - Descoperire halucinanta intr-o casa. Trei copii au fost gasiți fara suflare, in propria casa. Mama lor este acum suspectata ca i-a omorat, astfel ca a fost preluata de polițiști. Vecinii femeii sunt ingroziți de ceea ce s-a intamplat.

Badanta romanca care a devenit sofer de TIR. La 40 de ani, Marcela este un exemplu pentru colegi: „Am Dieselul in sange”

00:10, 19.02.2024 - Marcela Tauscher, o romanca de 40 de ani, poate fi data exemplu datorita perseverenței și pasiunii pentru industria transporturilor rutiere. Femeia și-a ales o meserie nu tocmai ușoara. Aceasta este șofer de camion in Italia, deși acest job se potrivește mai degraba barbaților. Iata declarațiile incredibile…

Badanta romanca din Italia, condamnata la o pedeapsa de trei ani și patru luni de inchisoare. Despagubiri de 7.000 de euro pentru prejudiciul moral suferit de victima

17:45, 18.02.2024 - Caz șocant in Italia. O bandanta de naționalitate romana a fost angajata pentru a avea grija de o femeie cu dizabilitați in Italia. Insa, aceasta a fost, de curand, condamnata la o pedeapsa de trei ani și patru luni de inchisoare, in urma tratamentului inuman aplicat persoanei asistate.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Mama si fiu, gasiti morti dupa mai multe zile intr-o locuinta din Targu Mures

09:20, 17.02.2024 - O femeie de 88 de ani si fiul ei de 57 de ani au fost gasiti morti, vineri, intr-o locuinta din Targu Mures, informeaza Observatornews. Vecinii au sesizat autoritatile, dupa ce cei doi nu au mai raspuns in ultima saptamana. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.Cei doi locuiau cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?