Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O adolescentă a murit după ce a pulverizat deodorant. Avertismentul tatălui distrus de durere

Publicat:

, 14 ani, ar fi suferit un stop cardiac dupa ce a pulverizat un deodorant tip spray in dormitor, susțin parinții fetei, citați de BBC. Aceștia vor ca avertismentele de pe produse sa fie mai vizibile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

200 de oi au murit intr-un incendiu devastator care a distrus un saivan din județul Constanța - FOTO

13:21, 07.04.2024 - Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați sa intervina sambata, 6 aprilie a.c., dupa ora 21.00, in localitatea Ostrov, unde a izbucnit un incendiu. Incendiul s-a manifestat la un saivan de oi din Ostrov, spre Esechioi. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere și 1 SMURD B2, iar…

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

A murit Alex, tanarul ranit grav in accidentul de motocicleta

13:40, 25.03.2024 - Durere fara margini in familia lui Alex Stoica, buzoianul de 28 de ani, ranit in urma unui grav accident de motocicleta produs sambata pe Drumul Național 10, in localitatea Vernești. Alex a decedat astazi, la Spitalul Universitar din capitala, dupa ce medicii au incercat din rasputeri sa il salveze.…

O adolescenta a murit dupa ce un șofer baut a intrat cu mașina in pomii de pe marginea drumului

20:26, 03.03.2024 - O adolescenta de 16 ani a murit, duminica, dupa ce masina in care se afla s-a lovit de mai multi pomi situati pe marginea Drumului Judetean 211 D. Accidentul s-a produs in satul Florica din judetul Braila, scrie News.ro. Un tanar, de 23 de ani, din comuna Rosiori, in timp ce conducea un autoturism pe…

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

(video) Tragedie la Harkov: Un cartier de locuințe, distrus dupa un atac cu drone. Șapte persoane, printre care și 3 copii mici, au murit

11:45, 10.02.2024 - Rusia a lansat un atac cu drone asupra orașului ucrainean Harkov, ucigand șapte persoane, inclusiv trei copii mici, declanșand incendii și provocand distrugeri la locuințe și elemente de infrastructura, au declarat sambata oficiali regionali, potrivit hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?