Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu se poate să ai decolteul ăsta la 69 de ani! | FOTO

Publicat:

Actrița Susan Sarandon a facut furori la ultimul eveniment monden cu un decolteu indrazneț. Indrazneț și perfect. Susan Sarandon a surprins audiența la gala de decernare a premiilor celei de-a 22-a ediții a 2016 cu un decolteu adanc. Susan a ales pentru gala un deux-pieces pantalon alb, iar dedesubt, in loc […] Post-ul Nu se poate sa ai decolteul asta la 69 de ani! | FOTO apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Discurs indrazneț al candidatului AUR pentru Primaria Sectorului 4. Matei Ștefanescu preia inițiativa și devine principalul contracandidat al lui Daniel Baluța

19:40, 10.05.2024 - In cadrul evenimentului AUR pentru București, desfașurat la Hala Laminor in prezența a peste 2.000 de membri și simpatizanți, Matei Ștefanescu a criticat unele dintre cheltuielile excesive și inutile ale Primarului Daniel Baluța și a prezentat totodata proiectul sau pentru transformarea Sectorului 4…

Orasul din Romania unde gunoiul este transformat in energie curata. 25.000 tone deșeuri reziduale pe an vor fi valorificate energetic: "E un obiectiv indrazneț"

09:45, 10.05.2024 - Intr-un oraș din Romania, gunoiul este transformat in energie curata. 25.000 tone deșeuri reziduale pe an vor ar urma sa fie valorificate energetic. Valoarea adjudecata a contractului este de 60.794.052 lei, fara TVA, finanțarea fiind asigurata din fonduri proprii ale Consiliului Județean.

Orlando Zaharia a pregatit cel mai indrazneț preparat de pana acum! Ce combinație neobișnuita de ingrediente a folosit

23:25, 26.04.2024 - In ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Orlando Zaharia i-a surprins pe toți atunci cand a reușit sa pregateasca o rețeta indrazneața, folosind o combinație neobișnuita de ingrediente.

VIDEO – Macron tocmai a propus cel mai indrazneț proiect european impotriva Rusiei

04:10, 26.04.2024 - Presedintele Emmanuel Macron a rostit joi un discurs la Sorbona despre viziunea sa despre Europa si, abordand subiectul razboiului din Ucraina, a vorbit si despre soarta Ucrainei si a Republicii Moldova, relateaza Le Figaro, informeaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?