Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai pune aspirină în must pentru a nu mai fermenta! Ingredientul natural care îi păstrează gustul dulce

Publicat:

Printre bauturile acestei perioade se numara și mustul. Dar, mulți fac greșeala de a pune banala aspirina in el pentru a nu fermenta mai repede. Conform unor specialiști in domeniu, nu ar mai trebuie sa folosim aspirina, ci ingredientul natural care ii pastreaza gustul dulce. Citește și vezi despre ce este vorba. Bautura de sezon […] The post Nu mai pune aspirina in must pentru a nu mai fermenta! Ingredientul natural care ii pastreaza gustul dulce appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa

13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…

Nu mai pune stafide in cozonac, strica gustul si consistenta. Ingredientul care ii ofera o aroma unica, doar asa il vei face de acum

14:00, 22.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja au inceput sa-și pregateasca meniul pentru masa de Paște. Ca-n fiecare an, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor. Acest desert se prepara de regula cu multa nuca, rahat, stafide sau ciocolata. Totuși, unele gospodine nu adauga…

Cum pregatesc gospodinele din Ardeal cartofii țaranești de post. Ingredientul care le transforma total gustul

17:15, 17.04.2024 - Cum sa pregatești cartofi țaranești ca in Ardeal, potriviți pentru perioada de post. Ce ingredient sa folosești pentru a transforma gustul legumelor in unul cu totul savuros. O poți face in ciuda restricțiilor. Cat de simplu este sa prepari cartofii țaranești Uneori, un preparat simplu e mai bun decat…

Ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul delicios care schimba tot gustul

15:45, 07.04.2024 - Exista multe rețete, unele mai bune ca altele, cu ajutorul carora poți face un preparat delicios din cartofii bagați la cuptor. Dar, conform unor experți, conteaza sa știi ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor, fiind vorba de ingredientul delicios care schimba tot gustul. Cele…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul

10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…

Ingredientul magic pe care trebuie sa-l adaugi in chiftele. Le va da aroma, iar gustul va fi delicios

20:40, 11.02.2024 - Un preparat clasic, ce face echipa buna cu numeroase garnituri și sosuri, dar care nu mai reușește sa ne starneasca entuziasmul, rețeta clasica nemaiavand niciun secret. Cu un simplu gest, poți prepara un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, care este ingredientul…


Ce parere ai despre aceasta stire?