Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai e un secret! Carmen Minune a spus pe cine iubeste cel mai mult: "Universul meu"

Publicat:

a uitat de povestea tumultuoasa de amor cu Franco si acum traieste fericita în sânul familiei. Bruneta le-a dezvaluit prietenilor ei cine sunt persoanele pe care le iubeste cel mai mult si care pentru ea reprezinta întreg universul.

s-a transformat parca peste noapte dintr-o adolescenta îndragostita într-o femeie hotarâta, care stie ce-si doreste de la viata si pe cine vrea alaturi.

Dupa povestea de amor tumultuoasa pe care a trait-o cu Franco, bruneta a revenit în sânul familiei si a descoperit cât…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu cine se iubește Simona Balaceanu, fosta finalista din sezonul 4 Burlacul. Cum arata barbatul care a cucerit-o pe bruneta

17:30, 11.04.2024 - Simona Balaceanu, fosta finalista din sezonul 4 Burlacul, și-a gasit sufletul pereche. Tanara și-a asumat relația cu barbatul care a cucerit-o, dupa eșecurile pe care le-a avut in dragoste. Iata cum arata Alin.

Silvestru „o toarna” pe Diana Șoșoaca. Cine sustine ca se afla in spatele ei. ”Este Diana Mondiala. A ras toata Romania de ea”

13:31, 29.03.2024 - Cu puțin timp inainte de startul campaniilor electorale, este mare razboi in sanul familiei Șoșoaca, iar totul a culminat cu anunțul ca Silvestru și Diana Șoșoaca divorțeaza, atat legal, cat și din partidul recent inființat. Ba mai mult, intr-o intervenție televizata recenta, Silvestru „o toarna” pe…

Doi minori au plonjat cu mașina familiei direct intr-un lac din Apuseni. Au ținut incidentul secret

16:36, 18.03.2024 - Doi adolescenți de 17, și respectiv 14 ani, s-au prabușit cu mașina intr-un lac din Roșia Montana. Minorii au reușit sa iasa la timp din mașina și s-au dus acasa, insa nu au anunțat incidentul la Poliție.

Mirela Zeța, maritata in secret in urma cu doi ani. Cum arata acum actrița care facea furori la Mondenii

16:15, 15.03.2024 - Mirela Zeța, contrar rolurilor pentru care a devenit populara, este o fire discreta și timida. Aceasta a dezvaluit abia acum cateva detalii despre povestea de iubire pe care o traiește de cațiva ani.

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.

Scholz a scapat porumbelul și a dezvaluit cel mai prost pastrat secret al Ucrainei

07:01, 03.03.2024 - Cel mai prost pastrat secret al acestui razboi prin procura este acela ca acest razboi este deja unul fierbinte intre NATO și Rusia, insa nedeclarat și limitat, in care ambele parți respecta in continuare 'reguli informale de angajare'.

Ce a facut Iancu Sterp, chiar inainte de Survivor All Stars. Informațiile „s-au scurs” chiar din sanul familiei: „Ea a și sunat la PRO TV!” EXCLUSIV

16:45, 27.02.2024 - Intr-un interviu EXCLUSIV acordat Playtech Știri, Geta Sterp a dezvaluit ce a facut fiul ei Iancu Sterp, chiar inainte de a participa la emisiunea Survivor All Stars. Și pentru ca tanarul iși dorește din tot sufletul sa faca o figura frumoasa acolo, pregatirile nu au fost nici ele din cele mai ușoare.…

Actor roman, declarație emoționanta. „Veniți sa ne mai vedeți cat mai suntem in viața”

06:05, 15.02.2024 - Actorul Ion Haiduc , unul dintre numele de referința ale filmului și teatrului romanesc, a facut o pledoarie importanta pentru teatru, dupa o viața in slujba sa ,,Sa veniți sa ne mai vedeți cat mai suntem in viața, pentru ca dupa ce nu mai suntem, nu mai folosește nimanui. Teatrul este un loc miraculos,…


Ce parere ai despre aceasta stire?