Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul update Instagram Stories te lasă să salvezi clipuri și poze

Publicat:

Instagram incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Snapchat. Dupa implementarea funcției Stories, o actualizare a acesteia face acele clipuri cronometrate sa fie mai puțin „efemere”. Poate cea mai remarcabila modificare ar fi faptul ca acum iți poți arhiva „poveștile”, așa cum pe Snapchat ai opțiunea Memories. Totuși, Instagram a adaptat ideea. In loc sa permita utilizatorilor sa pastreze ce Stories doresc, Instagram a aplicat funcția de autosalvare tuturor acelor clipuri temporare. Cei care utilizeaza des funcția au un ultimatum: fie pot activa funcția de salvare pentru toate clipurile, fie…

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Daca eu caștig 55 de mii de lei pe an, cum pot trai pe 100 de mii?

13:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Comisia ma suspecteaza ca aș fi avut venituri nedeclarate”

12:55, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Svetlana Balmuș, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Pentru mine intrebarea cu fluxul de 30.000 euro a fost o catastrofa. Și relația cu soțul s-a deteriorat

12:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) CSM examineaza rezultatele evaluarii Svetlanei Balmuș, candidata la funcția de judecator la CSJ: „Declar abținere, din motiv ca este fina mea de cununie”

11:21, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

Vicepresedintele FDG Sibiu nu poate ca ”domnu` Iohannis„

13:10, 03.04.2024 - Update. USR Sibiu cere primarului Astrid Fodor (FDGR) sa demareze revocarea din functia de viceprimar a Corineo Bokor (FDGR), care a anuntat miercuri ca s-a inscris si in PSD , informeaza un comunicat de presa remis AGERPRES. „Cerem primarului Astrid Fodor sa demareze revocarea Corinei Bokor din functia…

Google forțeaza Xiaomi sa elimine funcția care permitea redarea YouTube in fundal pe gratis

09:20, 12.03.2024 - Utilizatorii de telefoane Xiaomi se bucurau de o funcție „speciala” care permitea redarea clipurilor video in fundal, chiar daca ecranul telefonului era inchis. Aceasta capabilitate funcționa inclusiv pe YouTube, platforma deținuta de Google, care taxeaza utilizatorii pentru un abonament Premium pentru…

Google adauga Circle to Search, funcția AI de pe Galaxy S24, și pe telefoanele sale mai vechi

10:45, 05.03.2024 - Circle to Search este una dintre funcțiile cu care Samsung lauda cel mai des seria Galaxy S24, dar deja de vreo luna, aceasta capabilitate a fost lansata și pe cele mai recente modele Pixel, cele din seria 8, iar acum și modelele din 2022, Pixel 7 și 7 Pro, primesc acces la aceasta capabilitate. Practic,…

(live/update) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG vor fi facute publice

10:56, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.


Ce parere ai despre aceasta stire?