Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul Cod Silvic, o lege cu multe uscaturi

Publicat:

Autoritoritatile vor sa schimbe legea si "sa scoata comerciantul din padure", dupa ce tara noastra a pierdut deja cinci miliarde de euro din defrisarile ilegale. Specialistii contactati de Business24 spun ca "noua lege este un pas inainte, nu este un cod salvator. Are si bune, si rele".

si Apelor, a anuntat ca in cel mult o luna va fi trimis spre aprobare Guvernului.

Varga spune ca prin noua lege va "scoate comerciantul din padure", intrucat "vanzarea de lemn in Romania nu se va mai face pe picior".

Cea mai importata…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hidrologii anunța inundații in Romania! Raurile din noua județe, sub atenționare cod galben de viituri

12:55, 09.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 9 județe, valabila in intervalul 9 mai, ora 12:00 - 10 mai, ora 8:00.

Hidrologii, anunț de ultima ora! 17 județe din țara, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate

13:46, 08.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 17 județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Alerta de inundații in Romania! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate

13:25, 07.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundații pe rauri din 12 județe, valabila de la ora 13:00 pana la miezul nopții.

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod portocaliu de viituri in mai multe județe din Romania

13:20, 23.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod portocaliu de viituri ce vizeaza rauri din patru judete, dar și un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Critici pentrul noul Cod Silvic: „Atentat la padurile Romaniei”

18:10, 30.03.2024 - Deputatul USR Diana Buzoianu critica proiectul de lege adoptat de Guvern care reglementeaza noul Cod Silvic, sustinand ca acesta este un „atentat” la padurile Romaniei. „Acesta nu este un cod care protejeaza padurile, ci este un cod care duce la disparitia si mai multor paduri din Romania!”, sustine…

Povestea fabricii de diamante a lui Nicolae Ceaușescu. De ce nu sunt zacaminte in Romania

13:05, 19.03.2024 - O piatra rara, prețioasa, pe care comuniștii și-ar fi dorit-o și la noi in țara. In urma unui acord secret, dorința lor a devenit realitate, intr-o oarecare masura. Unul dintre „marii dezertori” ai vremii a dezvaluit povestea fabricii de diamante a lui Nicolae Ceaușescu. Specialiștii au explicat de…

Shimbare brusca a vremii! Unde va ploua zile la rand, chiar din acest weekend

18:50, 01.03.2024 - Vești rele de la meteorologi. Specialiștii au emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile și au dezvaluit cum va fi vremea in toata țara. Unde vin ploile pentru cateva zile și unde va fi cald și bine. Romanii vor avea parte și de un fenomen extrem. Romania, cuprinsa de praful saharian Un val de praf…

VIDEO Dan Traian Ionescu despre extinderea Deltei din Carpați, la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

20:20, 22.02.2024 - In Romania s-au desemnat pana in prezent 20 Situri Ramsar, cu o suprafața totala de cca. 1.2000.000 ha. Singurul din Regiunea 7 Centru și din județul Brașov este Complexul Piscicol Dumbravița-Rotbav. Convenția de la Ramsar asupra zonelor umede de importanța internaționala se refera la conservarea pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?