Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NOROVIRUS Infecție digestivă contagioasă

Publicat:

nfecția cu norovirus poate avea consecințe serioase, iar in cazul in care simptomele se agraveaza sau apare deshidratarea, este important sa se solicite asistența medicala de urgența. The post NOROVIRUS Infecție digestiva contagioasa first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Focarul de norovirus de la Colegiul C.D. Loga a fost stins. Sursa de infecție a ramas neidentificata

12:35, 11.04.2024 - Direcția de Sanatate Publica Timiș a anunțat, joi, 11 aprilie 2024, ca focarul de norovirus de la Colegiul C.D. Loga din Timișoara a fost stins, dupa ce in ultima saptamana nu s-a mai prezentat niciun pacient la spital.

Elevii de la C.D. Loga au revenit la cursuri. Sursa de infecție cu norovirus ramane inca un mister

12:35, 08.04.2024 - Ancheta epidemiologica facuta de Direcția de Sanatate Publica Timiș la Colegiul C.D. Loga din Timișoara este inca in desfașurare. S-au trimis probe și la Institutul Cantacuzino din București.

S-a confirmat suspiciunea de infecție cu Norovirus la Colegiul Loga din Timișoara. 14 copii sunt inca internați la spital

14:00, 04.04.2024 - In noaptea de marți spre miercuri (2-3 aprilie), 86 de elevi si 21 de profesori de la Colegiul „Loga” au ajuns la spital cu dureri abdominale, varsaturi și unii dintre ei cu diaree, spun medicii. 14 copii sunt inca internați la Spitalul de Copii , trei adulți la Spitalul „Victor Babeș".

Focar de infecție cu Norovirus, confirmat la un liceu din vestul țarii. 14 elevi sunt internați in spital

13:01, 04.04.2024 - Directia de Sanatate Publica (DSP) Timis a informat, joi, ca a fost confirmata suspiciunea de focar cu Norovirus la Colegiul National "C.D. Loga" din Timisoara, de unde zeci de elevi si cadre didactice au ajuns la spital.

Focar de infecție cu Norovirus, confirmat la Colegiul Loga din Timișoara

12:26, 04.04.2024 - Focar de infecție cu Norovirus la Colegiul C.D. Loga din Timișoara, in randul pacienților internați la Spitalul Clinic de Urgența pentru Copii „Louis Țurcanu”. Pana in prezent, au fost confirmate 4 cazuri. Ancheta epidemiologica este in desfașurare.

DISCURS Papa Francisc a spus miercuri ca sufera in continuare de o raceala

13:31, 06.03.2024 - Papa Francisc a spus miercuri ca sufera in continuare de o raceala si a delegat un asistent sa citeasca in locul lui cateheza cu prilejul audientei saptamanale din piata Sfantul Petru, informeaza Reuters. The post DISCURS Papa Francisc a spus miercuri ca sufera in continuare de o raceala first appeared…

FOCAR DE INFECȚIE: Gara CFR Baia Mare a fost inchisa de inspectorii OPC Maramureș

11:15, 23.02.2024 - Inspectorii ANPC Maramureș au inchis Gara CFR Baia Mare. Este o masura fara precedent in Romania. Cladirea a fost lasata de izbeliște de ani de zile. Nu s-a investit niciun banuț in reabilitarea acestei cladiri emblematice pentru Baia Mare și Maramureș, dar și pentru turiștii care vin in Baia Mare cu…

Posibil focar de scarlatina la o școala din Targu Mureș

21:25, 09.02.2024 - La o școala din Targu Mureș sunt șapte cazuri suspecte de scarlatina, pentru care se așteapta rezultatele de laborator, a anunțat dr. Iuliu Moldovan, directorul Direcției de Sanatate Publica (DSP) Mureș. „Pana in acest moment avem sapte cazuri posibile de scarlatina intr-o unitate scolara, un posibil…


Ce parere ai despre aceasta stire?