Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nimeni nu credea ca se vor impaca. Ce le-a facut pe Selena Gomez si Taylor Swift sa revina la frumoasa lor prietenie

Publicat:

Dupa impacarea cu , a pus capat relatiei de prietenie pe care o avea cu Selena, dar se pare ca decizia nu a fost una definitva.

O sursa apropiata a celor doua a declarat pentru ca Selena a realizat de ce Taylor era atat de protectiva, si dupa ce si-a incheiat socotelile cu Justin a cautat-o.

Potrivit acestuia, Selena ar fi contactat-o pe Taylor inainte de Metgala si a intrebat-o daca nu ar vrea sa mearga impreuna la eveniment.

Taylor a acceptat invitatia, iar cele doua au stat de vorba toata seara.

Nu acelasi lucru s-a…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Justin si Hailey Bieber vor fi parinti pentru prima oara. Ce a postat Selena Gomez imediat dupa anuntul celor doi

12:05, 10.05.2024 - Hailey Bieber, soția lui Justin Bieber, a anunțat pe rețelele de socializare ca așteapta primul copil. Solistul celebru și soția lui au postat mai multe poze pe Instagram prin care au facut anunțul cel mare. Dupa vestea cea mare a celor doi, Selena Gomez a postat un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare.…

(video) Justin Bieber și Hailey se pregatesc sa devina parinți: Modela ar fi insarcinata in 6 luni, spun unele voci

08:50, 10.05.2024 - Justin Bieber se pregateste sa devina tatic pentru prima data. Cuplul Hailey si Justin au facut anuntul pe Instagram unde au postat imagini de la reinnoirea juramintelor, conform observatornews.ro .

Douazeci de copii, blocati in Dubai.Urmeaza sa revina in tara cu aeronava cu care se deplaseaza premierul

13:45, 18.04.2024 - Un grup de 20 de copii si doi profesori insotitori, membri ai unui ansamblu folcloric din judetul Sibiu, care au ramas blocati la Dubai, urmeaza sa se intoarca in Romania cu aeronava cu care se deplaseaza prim-ministrul Marcel Ciolacu si delegatia oficiala care il insoteste in vizita pe care o efectueaza…

Un hoț de lemne credea ca polițiștii dorm la ora 4 dimineața

15:35, 13.04.2024 - La data de 13 aprilie  in jurul orei 03:55, polițiștii Secției 13 Poliție Rurala Balcauți, aflandu-se in exercitarea atribuțiunilor de serviciu, pe raza localitații Gramești au observat pe drumul județean DJ 291A, o autoutilitara ce se deplasa dinspre orașul Siret catre comuna Zamostea. In urma opririi…

Taylor Swift, in topul celor mai bogați oameni de pe planeta. Cum arata lista anuala a miliardarilor Forbes

19:00, 03.04.2024 - Taylor Swift a devenit miliardara. Artista se afla in prezent in topul celor mai bogate persoane de pe planeta. Potrivit Forbes, cantareața americana este singurul muzician care a caștigat mai mult de 1 miliard de dolari numai din cantecele și interpretarile sale.

Dupa Parlament, urmeaza Primaria Sectorului 5 pentru Vlad Popescu Piedone

23:05, 01.04.2024 - Deputatul Vlad Popescu Piedone și-a lansat recent campania de strangere de semnaturi pentru Primaria Sectorului 5, unde, acum, este primar tatal sau – Cristian Popescu Piedone. Vlad Popescu Piedone a invațat administrație publica locala de la tatal sau, dupa cum chiar el marturisește, iar, acum, a ajuns…

Simona Halep, inca o veste foarte buna primita dupa ce i s-a permis sa revina pe teren

09:10, 09.03.2024 - Dupa ce a primit o reducere semnificativa a pedepsei in cazul de dopaj in care a fost implicata (de la 4 ani la 9 luni), Simona Halep primește inca o veste foarte buna: nu va avea limita de wildcarduri la revenirea in tenis.


Ce parere ai despre aceasta stire?