Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Naștere naturală la maternitatea Cuza Vodă din Iași. „Îmi vorbeau urât și nu credeau că mă doare atât de tare pe cât țipam”

Publicat:

a scris povestea ei de naștere naturala la maternitatea din Iași, o experiența de care iși amintește cu tristețe, susținand ca personalul i-a vorbit urat in timpul travaliului, cand avea dureri foarte puternice. Povestea a fost descrisa in detaliu de mama pe o platforma de discutii. „Cand am ramas insarcinata aveam deja acasa doi copii și credeam ca este de ajuns, insa Dumnezeu a avut alte planuri pt mine. In luna a 8-a de sarcina am petrecut cateva zile in spital pentru monitorizare, pentru ca aveam contracții care s-au dovedit insa a fi alarme false~, a spus tanara mamica.…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Medicii erau șocați, credeau ca mi-am facut creierul pilaf” » Celebra Ronda Rousey, martusiri cutremuratoare din UFC: „Așa ma feream de lovituri la cap”

15:31, 05.04.2024 - Fosta luptatoare Ronda Rousey povestește cum și-a ținut in secret comoțiile grave și suferințele neurologice, cat timp a incercat sa caștige titlul categoriei bantam in UFC. Acum in varsta de 37 de ani, Ronda Rousey, prima femeie care a luptat in UFC, a cucerit primul sau titlul din cele șase din palmares…

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

MOMENTUL DE CULTURA. CU GEORGICA MANOLE (231)

20:20, 20.03.2024 - MOMENTUL DE CULTURA. CU GEORGICA MANOLE (231) O rubrica realizata de profesor Georgica Manole, scriitor, epigramist   21 MARTIE, ZIUA INTENATIONALA A POEZIEI POEZIA ESTE… „fastuoasa reprezentatie de-o clipita a unui flash indreptat spre locul unde, probabil, s-ar afla Dumnezeu” (LEO BUTNARU); „un fel…

S-a dus la spital sa nasca, dar medicii au trimis o imediat acasa. Ce a pațit vedeta

11:20, 13.03.2024 - O vedeta de la noi din țara se confrunta cu o situație dificila in aceste momente. Aceasta așteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil, motiv pentru care a mers la spital. Ajunsa acolo, medicii au trimis-o imediat acolo. Care a fost, de fapt, motivul pentru care nu a ramas internata. Vedeta…

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.

VIDEO - Momentul in care un fotbalist a fost fulgerat in timpul unui meci: a murit in cele din urma la spital

20:26, 12.02.2024 - Un fotbalist a fost murit in mod tragic dupa ce a fost lovit de un fulger in timp ce juca fotbal in Indonezia, sambata dupa-amiaza.O inregistrare video a surprins momentul exact in care victima, un barbat in varsta de 34 de ani din Subang, a fost fulgerat și a cazut pe stadionul Siliwangi din Bandung,…

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

Ramona de la Clejani a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus un diagnostic care a speriat-o teribil: ”Țipam și nu știam ce sa fac”

23:30, 29.01.2024 - Ramona de la Clejani a trecut prin clipe de panica in urma cu doar cateva seri. Cantareața a ajuns de urgența la spital dupa ce a simțit ințepaturi in zona inimii. Iata ce diagnostic i-au pus medicii și ce e nevoita artista sa faca de acum inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?