Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul plecarii lui Ben Spies de la Yamaha : echipa si-a pierdut încrederea în el!

Publicat:

Ben Spies a dezvaluit faptul ca a ales sa plece de la Yamaha, dupa ce unul dintre angajati i-a spus ca echipa si-a pierdut încrederea în el.
Ben Spies a anuntat în iulie, anul trecut, ca va pleca de la Yamaha. Dupa o perioada de incertitudine, pilotul a anuntat ca a semnat cu echipa a doua de la Ducati.
Spies a declarat pentru revista americana “&" ca “ruptura&" s-a produs la Mugello cand a suferit o toxiinfectie alimentara.
Yamaha a ramas în Italia si a continuat testele a doua zi, dar eu n-am participat.…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca din Italia, apel disperat! Autoritațile i-au luat bebelușul de 7 luni: “Caut avocat”

13:56, 20.05.2024 - O romanca stabilita in Italia este disperata, dupa ce fiica ei de 7 luni a fost luata de asitența sociala. Tanara a cerut ajutorul pe rețelele de socializare și este in cautarea unui avocat care sa-i susțina cauza. Motivul autoritaților pentru aceasta decizie ar fi boala de caere sufera mamica și anume…

Cați bani cere Ștefan Banica Jr. pentru un concert. Regele rock 'n' roll din Romania urca pe scena pentru o suma impresionanta

13:06, 17.05.2024 - Reputația sa de un adevarat rege al spectacolelor, completata pe scena de o formație de muzicieni profesioniști și experiența sa de mai bine de 30 ani pe scene l-au transformat intr-unul din artiștii solicitați in ciuda faptului ca nu este unul ”ieftin”, scrie Money .Ștefan Banica Jr.  nu canta niciodata…

Liderul gruparii Sportivilor, batut in Italia de o banda de hoți din Romania / Cum a ajuns Mircea Nebunu in mijlocul unei reglari de conturi!

22:50, 09.04.2024 - Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, in Italia, de membrii unei bande de hoți din Romania, in contextul unei reglari de conturi. Motivul scandalului ar avea legatura cu o presupusa taxa de protecție.

PSG nu cedeaza ușor. Ce așteapta de la Kylian Mbappe inaintea plecarii la Real

19:10, 25.03.2024 - Publicația The Athletic dezvaluie existența unui acord de milioane de euro intre PSG și internaționalul francez. Toata lumea il vede pe Kylian Mbappe la Real Madrid, in vara, insa oficializarea transferului sau de la PSG intarzie. Motivul? Publicația britanica The Athletic dezvaluie ca actualul club…

Mircea Lucescu și-a anunțat revenirea pe banca – Motivul pentru care a refuzat o echipa importanta

18:21, 22.03.2024 - Mircea Lucescu este liber de contract de aproape cinci luni și nu duce lipsa de oferte. Cel mai longeviv antrenor roman a anunțat in presa din Italia ca in luna iunie va reveni pe banca tehnica.


Ce parere ai despre aceasta stire?