Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moscova stârnește noi temeri în NATO - Rusia pregătește sau a testat deja o rachetă nucleară (NYT)

Publicat:

Imagini din satelit și date de zbor indica faptul ca Rusia fie a testat deja, fie se pregatește sa testeze o racheta de croaziera cu propulsie nucleara cu o raza de acțiune teoretica de mii de kilometri, relateaza .

Mișcarea avioanelor și a vehiculelor de la situl de testare Pankovo din arhipelagul corespunde pregatirilor pentru testarea unei rachete cunoscute sub numele de Burevestnik (SSC-X-9 Skyfall, conform clasificarii NATO), scrie publicația. Teste similare au fost deja efectuate in 2017 și 2018.

Avioane de spionaj americane au fost, de asemenea, observate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova flutura amenințarea nucleara. Putin trimite temutele rachete „Iskander-M” la granița cu Finlanda

07:05, 24.04.2024 - ​​​​​​​In urma cu un an, Finlanda devenea cel de-al 31-lea stat membru al NATO, la capatul celui mai rapid proces de aderare din istoria recenta a blocului militar transatlantic. Mișcarea a constituit una dintre cele mai dure lovituri incasate de Rusia lu

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Nu exista niciun semn ca Rusia se pregateste sa foloseasca arma nucleara in Ucraina, asigura Casa Alba

09:16, 14.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, ca reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin, relateaza AFP.

Rușii s-au laudat ca au testat o racheta nucleara care „poate distruge un oraș mic”, pentru a intimida Occidentul (ISW)

13:20, 03.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara intercontinentala RS-24 Yars intr-un gest de intimidare la adresa Occidentului, incercand astfel sa slabeasca sprijinul occidental pentru Ucraina, a comunicat Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), citat de Pravda. Un oficial de la Pentagon a comunicat ca Rusia…

Putin ia in serios amenintarea nucleara? Rusia a testat o racheta Yars la doar 24 de ore dupa discursul liderului rus

18:26, 01.03.2024 - Putin a susținut un discurs amenințator la adresa Occidentului, dupa care a dat o noua lovitura. Liderul rus a testat o racheta nucleara strategica, la doar 24 de ore de la declarațiile controversate. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul rus al Apararii. Vladimir Putin lovește din nou Rusia a efectuat…

Rusia a testat o racheta nucleara a doua zi dupa discursul prin care Putin a amenințat Occidentul

17:41, 01.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara strategica la doar 24 de ore dupa ce președintele rus Vladimir Putin a lansat o amenințare nucleara la adresa Occidentului. Anunțul a fost facut de Ministerul rus al Apararii.

ISW: Moscova ar fi testat din nou „internetul suveran”, prin care vrea sa-i rupa pe ruși de restul lumii

16:26, 28.02.2024 - Rusia ar fi testat din nou, marți, „internetul suveran”, spun analiștii militari. Mai multe platforme sociale, precum Facebook și Instagram, au devenit temporar disponibile fara o rețea privata virtuala (VPN), transmite Sky News.

VIDEO. Proteste de amploare in Rusia dupa moartea lui Aleksei Navalnii. Peste 100 de oameni, arestați

08:50, 17.02.2024 - Politia din Rusia a luat masuri represive impotriva persoanelor adunate pentru a marca moartea liderului opozitiei Alexei Navalnii. Un grup pentru drepturile omului sustine ca cel putin 100 de persoane au fost arestate, conform Sky News și News.ro. Imagini din Moscova si Sankt Petersburg au aratat ofiteri…


Ce parere ai despre aceasta stire?