Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mopedist la spital după ce a fost lovit de un șofer care nu i-a acordat prioritate, la Timișoara

Publicat:

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza șoferului in varsta de 54 de ani. Acesta circula pe strada Michelangelo la volanul unui autoturism Audi, iar la intersecția cu Bulevardul C.D. Loga a vrut sa vireze la stanga. Nu i-a acordat, insa, prioritate celui de pe moped, un barbat de 41 de ani, care circula regulamentar din sens opus.

In urma impactului, cel pe doua roți a fost aruncat la pamant și a fost ranit grav. El a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Polițiștii de la Rutiera s-au deplasat la fața locului și…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Om al strazii, prins cu o bicicleta scumpa, probabil furata, in Piața Libertații din Timișoara

10:20, 29.04.2024 - Polițiștii locali au prins duminica dupa-masa un om al strazii, in Piața Libertații din Timișoara. Acesta avea asupra lui o bicicleta relativ scumpa, posibil sustrasa, despre a carei proveniența nu a putut oferi prea multe detalii.

Descoperire șoc in Timișoara! Un cadavru a fost gasit in raul Bega și dus la IML

21:10, 19.04.2024 - Descoperire macabra in raul Bega din Timișoara. Cadavrul unei femei a fost gasit intr-o stare de putrefacție și a fost dus la IML. Polițiștii au deschis un dosar unde vor incepe cercetarile pentru a se stabili identitatea persoanei.

Masina cu migranti, oprita de politisti cu focuri de arma 

12:10, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 9 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinsi, si soferul masinii. care are cetatenie romano-moldoveneasca. Unul dintre migranti a fost dus la spital. Trei migranti au reusit sa fuga. Citește și Banii…

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

FOTO. Calatori care fumau in troleibuze, amendați de polițiștii locali din Timișoara

14:40, 04.04.2024 - Pasiunea pentru fumat a unora nu ține cont de locul in care se afla. Deși fumatul este interzis in spațiile publice inchise, acest lucru nu-i impiedica pe calatorii certați cu bunul simț sa aprinda o țigara in mijloacele de transport in comun.

Circulația rutiera este interzisa in centrul capitalei

09:00, 22.03.2024 - Circulația rutiera pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant – strada Ciuflea – bulevardul Dacia – Traian – strada Grenoble – Drumul Bacioiului – șoseaua M3 va fi sistata vineri, 22 martie, in intervalul orelor 9:00 – 12:00 . Restricțiile de circulație au loc in contextul desfașurarii unui maraton, anunța…

Barbat, mort dupa ce a fost aspirat in pompa de cereale langa Timișoara

20:25, 14.02.2024 - La data de 14 februarie a.c., in jurul orei 16:45, polițiștii Secției 3 Poliție Rurala Sanandrei au fost sesizați cu privire la faptul ca un barbat aflandu-se in localitatea Biled pe strada Garii in exercitarea atribuțiilor de serviciu ar fi patruns in interiorul unui recipient de depozitare cu cereale,…


Ce parere ai despre aceasta stire?