Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mister în Kansas City. Patru prieteni s-au uitat împreună la un meci, apoi trei au fost găsiți morți și nimeni nu înțelege de ce

Publicat:

Pe 7 ianuarie, patru fani ai echipei s-au intalnit pentru a vedea impreuna ultimul meci al sezonului. Trei dintre ei nu s-au mai intors acasa. Familiile lor au devenit din ce in ce mai ingrijorate. In cele din urma, in noaptea de marți, 9, o femeie a sunat la poliție dupa ce a facut o descoperire infioratoare, relateaza CNN.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in portbagajul unei mașini! Doi copilasi, de 19 luni si 3 ani, au fost gasiți morti. Tatal lor i-ar fi injunghiat 

18:00, 13.04.2024 - Caz șocant! Un parinte și-ar fi injunghiat mortal cei doi copii, in varsta de 19 luni și 3 ani, iar apoi le-ar fi pus trupurile in portbagajul unei masini. Crima oribila s-ar fi petrecut dupa ce barbatul s-ar fi certat cu mama micuților. 

Povestea sfașietoare a gemenilor din Dolj, gasiți morți in casa bunicii lor. Aveau 10 ani, erau olimpici la școala, iar mama lor i-a parasit

15:30, 11.03.2024 - In urma cu cateva ore, doi frați gemeni și-au gasit sfarșitul in casa bunicii lor. Cei doi copii de 10 ani au fost intoxicați cu monoxid de carbon, iar acum au ieșit la iveala informații emoționante despre cei doi. Mama lor i-a parasit cand aveau doar un an, iar in ciuda acestui fapt, au devenit olimpici…

Cinci schiori care disparusera anterior in Alpi au fost gasiți morți in Elveția

15:00, 11.03.2024 - Salvatorii au gasit cadavrele a cinci schiori in munții din sud-estul Elveției, iar a șasea persoana disparuta este inca cautata. Poliția din cantonul elvețian Valais a demarat duminica cautarea a șase persoane care au fost date disparute dupa ce au plecat intr-o excursie de schi din orașul alpin Zermatt.…

Doi frați, de 28 și 32 de ani, au fost gasiți morți la o stana din Bistrita-Nasaud

23:20, 26.02.2024 - Doi frati, in varsta de 28, respectiv 32 de ani, au fost gasiti morti, luni seara, intr-un imobil din comuna Feldru, judetul Bistrita-Nasaud, cel mai probabil fiind vorba de o intoxicatie cu monoxid de carbon, transmite Agerpres.

Trei copii au fost gasiți morți intr-o casa. Mama micuților este suspectata ca i-a ucis: ”Avea intotdeauna un zambet pe buze”

10:05, 19.02.2024 - Descoperire halucinanta intr-o casa. Trei copii au fost gasiți fara suflare, in propria casa. Mama lor este acum suspectata ca i-a omorat, astfel ca a fost preluata de polițiști. Vecinii femeii sunt ingroziți de ceea ce s-a intamplat.

Caz halucinant in Targu Mureș. O mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in stare de putrefacție

23:31, 16.02.2024 - Caz halucinant in Targu Mureș. O mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, iar trupurile lor erau deja in stare putrefacție. Polițiștii au intrat in locuința lor și au gasit cele doua cadavre, iar in acest caz a fost deschis un dosar penal. Iata care sunt primele ipoteze.

O femeie și un barbat, mama si fiu, au fost gasiti morti intr-un apartament din Targu Mures

23:00, 16.02.2024 - O femeie in varsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost descoperiti decedati, vineri dupa-amiaza, intr-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Targu Mures, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Incendiu puternic intr-un bloc din Suceava. Doi oameni au fost gasiți morți in apartamentul in care locuiau

08:25, 05.02.2024 - Doua persoane au fost gasite moarte intr-un apartament din municipiul Suceava, dupa ce locuinta le-a fost cuprinsa de un incendiu, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?