Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa: Confesiuni. Ce s-a întâmplat cu premiul în bani câștigat de Liviu Olteanu în sezonul 3. „Banii vin și se duc”

Publicat:

Invitat la Mireasa: Confesiuni, a vorbit despre parcursul sau in sezonul 3, dar și despre ce a insemnat victoria sa in emisiune. Fostul concurent a enumerat cateva dintre activitațile pentru care a cheltuit banii caștigați la premiu.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Top 10 meciuri cu cele mai multe goluri din Liga Campionilor

11:20, 11.04.2024 - Victoria cu 7:0 a Olympique Marseille impotriva MSK Zilina a fost cea mai mare victorie in deplasare din istoria Ligii Campionilor. Dar departe de a fi meciul cu cele mai multe goluri din aceasta competiție prestigioasa. Iata topul nostru zece. Feyenoord Rotterdam – KR Reykjavik 12:2 (17 septembrie…

Bia de la Mireasa, sezonul 8, o noua schimbare de look. Cum arata acum soția lui Robert / FOTO

17:35, 29.03.2024 - Bia de la Mireasa, sezonul 8, și-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a apelat la o noua schimbare de look. Soția lui Robert a decis ca este timpul pentru o schimbare, așa ca dat iama in salonul de infrumusețare. Iata cum arata acum fosta concurenta de la Mireasa!

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre intre doamna Ioana și doamna Daniela, dupa o discuție in bucatarie. Ce s-a intamplat

15:20, 27.02.2024 - Doamna Ioana și doamna Daniela s-au contrat in bucatarie. Mama Saptamanii voia sa completeze lista de cumparaturi și, dupa ce matușa lui Dediș i-a spus ca nu vrea nimic in mod special, aceasta i-a atras atenția sa aiba grija la igiena.

Maia Sandu a decis cui ii va dona premiul de 30 de mii de euro din Timișoara: Ce organizație va primi banii

12:50, 19.02.2024 - Președinta Maia Sandu va dona Premiul „Timișoara pentru Valori Europene” organizației „Prietena Mea”, fondate de Ludmila Adamciuc. Despre aceasta a anunțat șefa statului pe pagina de Facebook.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, noi declarații despre desparțirea de Sergiu. De ce s-ar fi separat, de fapt, cei doi: „Degeaba simte doar unul...” 

13:45, 14.02.2024 - Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi declarații despre desparțirea de Sergiu. Fosta concurenta a dezvaluit ca s-ar fi separat de partenerul ei de cand a plecat de la Mediaș și a spus, de ce s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre ei.

Mireasa sezonul 9, 5 februarie 2024. Ce s-a intamplat in pauza publicitara, dupa ce Andrada și Antonia și-au spus replici taioase

14:45, 05.02.2024 - In urma gelei de vineri de la Mireasa, Andrada și Antonia au avut un schimb de replici. Andrada a numit-o „falsa” pe Antonia, dupa ce aceasta a facut o gluma, spunand ca se simte atras de Liviu, asta dupa ce Andrada a avut discuții cu Albert.

Beckham, huiduit in Hong Kong! Fanii asiatici s-au infuriat: „Ne vrem banii inapoi!" » Ce s-a intamplat

17:05, 04.02.2024 - Inter Miami a caștigat meciul de pregatire contra Hong Kong, 4-1, dar suporterii asiatici au fost dezamagiți ca Leo Messi a urmarit tot jocul de pe banca de rezerve și i-au cerut banii pe bilete inapoi lui David Beckham, președintele și unul dintre acționații clubului american. Inter Miami e aproape…

Mireasa sezonul 5. Alina, intalnire emoționanta cu soacra la maternitate. Ce a facut Valentin cand și-a vazut prima data fiul

13:55, 04.02.2024 - Alina și soacra ei au avut parte de o intalnire emoționanta la maternitate, dupa ce fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa și-a adus pe lume fiul. De altfel, tanara a ramas surprinsa cand a vazut ce a facut Valentin la prima vizita in spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?