Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Apărării nu exclude ca Putin să folosească o armă nucleară tactică, dar România „nu se teme de un atac”

Publicat:

, , a afirmat, joi, ca nu este exclusa ipoteza folosirii unei arme nucleare tactice de catre , astfel incat toate scenariile sunt luate in calcul. nu se teme ca va fi atacata.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vaduva lui Navalnii anunța ca Putin e instabil psihic: Vrea sa foloseasca arma nucleara!

07:25, 23.04.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva defunctului disident rus Aleksei Navalnii, a avertizat asupra caracterului impredictibil al presedintelui rus Vladimir Putin, astfel incat ea nu exclude ca Putin ar putea sa utilizeze arma nucleara la un moment dat, relateaza DPA.

Nu exista niciun semn ca Rusia se pregateste sa foloseasca arma nucleara in Ucraina, asigura Casa Alba

09:16, 14.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, ca reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin, relateaza AFP.

SUA, dupa amenințarea lui Putin: „Nu am vazut nici un semn ca Rusia se pregatește sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina”

08:00, 14.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin „s-a laudat” miercuri ca armele nucleare ale țarii sale sunt „mai avansate” decat cele ale Statelor Unite și ca arsenalul sau este intotdeauna „pregatit” pentru un razboi nuclear, potrivit AFP, scrie hotnews.ro .

Raspunsul SUA dupa declarațiile incendiare ale lui Putin despre folosirea armei nucleare in Ucraina

23:40, 13.03.2024 - Raspunsul SUA dupa declarațiile incendiare ale lui Putin despre folosirea armei nucleare in UcrainaStatele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, in reactie la afirmatiile facute de Vladimir…

Rusia amenința cu arma nucleara in Ucraina, cum raspunde SUA

23:20, 13.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, in reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin, relateaza AFP. „Nu am vazut niciun motiv pentru a ne ajusta propria postura nucleara si nici vreun…

Casa Alba: Nu exista niciun semn ca Rusia se pregatește sa foloseasca arma nucleara in Ucraina

23:15, 13.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, in reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Rusia a testat o racheta nucleara a doua zi dupa discursul prin care Putin a amenințat Occidentul

17:41, 01.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara strategica la doar 24 de ore dupa ce președintele rus Vladimir Putin a lansat o amenințare nucleara la adresa Occidentului. Anunțul a fost facut de Ministerul rus al Apararii.

Cum vrea Armata Romana sa-și asigure rezerva de mobilizare in caz de razboi: Sunt vizați tinerii de 18-35 de ani

08:21, 06.02.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a afirmat, luni seara, ca Armata romana a scazut de la 320.000 de oameni la aproximativ 80.000 si este nevoie de pregatirea unor rezerve, insa acest lucru se va face cu militari voluntari, un proiect in acest sens avand in vedere persoane cu varsta cuprinsa intre 18…


Ce parere ai despre aceasta stire?