Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Bucur, ploieşteanul mort în Algeria a vorbit cu soţia la telefon în momentul atacului

Publicat:

In ultimul SMS, inginerul i-a scris sotiei ca ramane cu un britanic ranit, pentru a-l ajuta. Cu doar putin timp in urma, vorbisera la telefon si a povestit ca a fost luat ostatic. Clipele de groaza prin care a trecut familia in ultimele zile au fost povestite de , nepotul lui

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Discuția pe care Speak a avut-o cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, dupa momentul lui Babasha: „Nicaieri nu am pațit așa ceva. E un șoc”

13:00, 16.06.2024 - Speak a dezvaluit ca a avut o discuție cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, la scurt timp dupa momentul lui Babasha la concert. Artistul internațional a spus ca „nu m-am așteptat niciodata sa faca lumea așa”.Printre cei prezenți la mult așteptatul concert al trupei britanice Coldplay de la Arena…

Reacția lui Cabral cand soția, Andreea Ibacka, l-a prins ca-i umbla prin telefon. „Nu poți sa recunoști așa ceva”

12:11, 11.06.2024 - Andreea și Cabral Ibacka sunt casatoriți de 13 ani și formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizz-ul romanesc. Recent, actrița a relatat un moment amuzant cu privire la reacția prezentatorului atunci cand a fost prins „cu mața-n sac”.

Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Ebrahim Raisi. Ce i-a cerut președintele rus celui iranian

16:36, 16.04.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a spus președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, ca spera ca toate parțile din Orientul Mijlociu vor da dovada de reținere și nu vor permite noi confruntari, potrivit presei de stat ruse, citata de Sky News.

Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, a vorbit cu sora ei inainte sa plece de acasa. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”

14:20, 11.04.2024 - Detalii tulburatoare ies la iveala in cazul femeii gasite ucise și abandonate pe un camp langa autostrada. Intr-un moment deosebit de tragic, se dezvaluie ca victima a purtat o conversație cu sora sa inainte de a pleca de acasa, oferind un ultim semn de viața inainte de dispariție. Ce i-a spus acesteia…

CRBL a vorbit despre proiectele TV dupa participarea la Power Couple. „La meteo nu am fost niciodata”

13:00, 28.03.2024 - CRBL și soția lui, Elena, au participat recent la Power Couple, emisiune difuzata la Antena 1. Zilele trecute, artistul a fost prezent singur la avanpremiera filmului „Godzilla x Kong – Un nou imperiu”, soția lui preferand sa stea departe de camerele de filmat.CRBL a participat alaturi de soția, Elena,…

(video) ISIS publica o filmare explicita despre care sustine ca arata momentul atacului de la Moscova

09:25, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic, potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism, scrie digi24.ro .

ISIS publica o filmare explicita despre care sustine ca arata momentul atacului de la Moscova

07:45, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic, potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.


Ce parere ai despre aceasta stire?