Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaje de durere pentru Andreea, tânăra găsită moartă pe calea ferată din Ciulnița. Familia ei suferă cumplit: ”Îngerașul meu păzitor!”

Publicat:

In urma cu doua zile, o tanara a fost gasita moarta pe calea ferata din Ciulnița, in condiții suspecte. Andreea avea doar 26 de ani și a murit dupa cateva minute dupa ce a vorbit cu sora ei. Familia și apropiații ei au transmis mesaje de durere, dupa ce au primit vestea ca ea a murit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Durere fara margini la Susleni: Ana-Maria, tanara insarcinata gasita moarta la Telenești, petrecuta pe ultimul drum

15:46, 23.04.2024 - Lacrimi și durere fara margini la Susleni. Ana-Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, care a fost gasita moarta la Telenești, la 8 zile dupa dispariție, a fost petrecuta astazi pe ultimul drum in satul sau de baștina.

O tanara insarcinata, a murit dupa ce s-a urcat intr-o masina la ocazie

08:35, 21.04.2024 - Ana Maria, tanara din Orhei (Republica Moldova) disparuta dupa ce s-a urcat intr-o mașina la ocazie acum 8 zile, a fost gasita moarta. Șoferul vehiculului a fost reținut. Pe 12 aprilie, la ora 21.00, ea a urcat intr-un autoturism și a plecat intr-o direcție necunoscuta. Poliția de peste Prut a solicitat…

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Mesaje de durere, dupa moartea Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubitul ei! Tanara de 21 de ani a fost gasita injunghiata in apartament / FOTO

14:10, 23.03.2024 - Andreea și-a gasit sfarșitul la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost ucisa cu sange rece de propriul ei iubit. Mesaje de durere in memoria studentei la Medicina. Tanara a fost descoperita injunghiata.

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Ce a aparut in fața porții casei lui Marius Țepeliga dupa ce a murit. Familia lautarului sufera cumplit / FOTO

18:40, 14.03.2024 - Au trecut cateva zile de cand Marius Țepeliga a murit, dupa ce s-a luptat o buna perioada cu cancerul. Familia sufera cumplit, dupa moartea lautarului, iar cei care au vrut sa ii aduca un ultim omagiu au putut sa o faca la inceputul acestei saptamani.

Descoperire halucinanta in Dambovița. O femeie a fost gasita moarta pe un camp, din cauza frigului. Familia ei a dat-o disparuta recent

12:46, 19.02.2024 - Descoperire halucinanta in Dambovița. O femeie a fost gasita moarta pe camp, la cateva zile dupa ce a fost data disparuta. Aceasta a murit din cauza frigului de afara, dupa mai multe zile petrecute la temperaturi reduse. Femeia avea 35 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?