Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaj sfâșietor transmis de adjunctul Colegiului Național „Mihai Eminescu” la moartea profesorului Tronciu

Publicat:

Directorul adjunct al Colegiului Național „”, , a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant la trecerea in neființa a directorului cu o concluzie sfișietoare: ”Cum sa ajutam?” , era intrebarea lui permanenta și Renato ne ajuta pe toți. Numai noi nu l-am putut ajuta cu nimic”. Tacerea lui […] The post Mesaj sfașietor transmis de adjunctul Colegiului Național „” la moartea profesorului Tronciu first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion a devenit tata. Ce mesaj i-a transmis Ilincai președintele AUR

10:50, 25.04.2024 - La mai puțin de un an de la casatorie, liderul Partidului AUR , George Simion , și soția sa, Ilinca, au devenit parinți. Primul copil al cuplului este un baiat, iar tatal a ținut sa-i transmita mamei un mesaj cu acesta ocazie fericita. “Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat”, a scris Simion pe…

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Oana Roman, primul mesaj dupa ce și-a inmormantat mama. Ce a transmis vedeta: „Mulțumesc pentru…”

15:51, 28.02.2024 - Oana Roman a transmis primul mesaj catre fani, la o zi dupa ce a inmormantat-o pe mama sa, Mioara Roman. Vedeta a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare unde mulțumit tuturor celor care au sprijinit-o in aceste momente cumplite de durere. Oana a mai marturisit ca toata aceasta…

Sanda Ladoși da de pamant cu amantlacurile din showbiz. Ce mesaj dur a transmis artista

15:35, 23.02.2024 - In urma cu ani de zile, Sanda Ladoși demasca industria muzicala romaneasca prin expunerea anumitor situații neplacute prin care trec anumite artiste in devenire. In anul 2017, cantareața era prezenta in cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzata la Antena Stars, și a condamnat amantlancurile din showbiz-ul…

Donald Trump rupe tacerea dupa moartea lui Navalnii. Mesaj criptic pe propria rețea sociala

16:51, 19.02.2024 - Donald Trump, care a atras critici in calitate de președinte al SUA pentru laudele aduse liderului rus Vladimir Putin, a facut primul sau comentariu public despre moartea liderului opoziției ruse Aleksei Navalnii, luni, intr-o postare criptica pe rețeaua sociala Truth Social, conform Reuters.

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.


Ce parere ai despre aceasta stire?