Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicii de familie: Rețeta pentru pastilele de iod nu poate fi trimisă online, necesită prezența în cabinet. Poate dura zile sau săptămâni pentru a obține o programare

Publicat:

a de Familie a reactionat, luni, la declaratiile lui , aratand ca este posibil ca pacientii sa astepte cateva zile sau saptamani pana vor obtine o programare in vederea obtinerii prescriptiei pentru eliberarea pastilelor de iodura de potasiu. „Avand in vedere anuntul ministrului Sanatatii cu privire la prezentarea imediata a persoanelor eligibile cu varsta sub 40 de ani la medicul de familie, pentru eliberarea prescriptiei cu iodura de potasiu, aducem la cunostinta pacientilor cu probleme de sanatate curente ca este posibil sa astepte…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sanctiuni pentru medicii care duc pacientii de la stat la privat

09:25, 19.04.2024 - Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, a precizat ca se lucreaza la o strategie pentru a sancționa medicii care duc pacienți din sectorul public la privat. Dupa scandalul in care este implicat Catalin Cirstoiu, candidatul comun al coalitiei PSD-PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, ministrul Sanatatii, Alexandru…

Medicii ar putea fi sancționați daca trimit pacienții de la spitalele de stat la privat

08:15, 19.04.2024 - Alexandru Rafila anunța o „strategie” pentru a limita trimiterea pacienților de la stat la privat. El spune ca se impun sancțiuni in cazul medicilor din spitalele de stat care trimit pacienții in privat și anunța elaborarea unei „strategii”, prin care cadrele medicale sa asume „pe proprie raspundere”…

Doua milioane de romani nu au asigurare de sanatate. Rafila: „Anul trecut au fost consultați peste 700.000 de neasigurați”

15:40, 13.04.2024 - Aproape 10 la suta din populația Romaniei nu este asigurata medical, potrivit datelor comunicate de ministrul sanatații, Alexandru Rafila, in emisiunea Insider Politic difuzata sambata, 13 aprilie, la Prima TV.Asigurarile de sanatate au rolul de a proteja impotriva riscului financiar asociat cu ingrijirea…

Campania “Avem același sange” revine in 2024 pentru a sprijini pacienții. Medicii doneaza pentru bolnavi

11:01, 28.03.2024 - “Avem același sange”, primul proiect național al unei televiziuni de știri in beneficiul pacienților, s-a dovedit o campanie cu impact major in comunitate, motiv pentru care Digi24 a decis continuarea demersului și in acest an.

Rafila face apel la populație sa ridice pastilele de iod din farmacii. „Intr-o situație de criza va fi greu sa ajunga la toata lumea”

17:50, 01.03.2024 - Rafila face apel la populație sa ridice pastilele de iod din farmacii. „Intr-o situație de criza va fi greu sa ajunga la toata lumea” Deși au inceput sa fie distribuite in farmacii deja de doi ani, doar 3% dintre cele 30 de milioane de pastile cu iodura de potasiu au fost ridicate de romani. Alexandru…

Controale la medicii de familie | Care este scopul verificarilor

07:20, 20.02.2024 - Se anunța controale la medicii de familie din Romania, dupa ce premierul Marcel Ciolacu a declarat ca sunt prea multe concedii medicale nejustificate, iar aceasta practica ar trebui descurajata. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a impartașit aceeași viziune, anunțand și direcția in care trebuie…

Medicii de familie au ajuns la disperare din cauza soft-ului Casei de Asigurari de Sanatate: ”Ce-am facut oare rau pe lumea asta?”

11:30, 08.02.2024 - Sandra Alexiu, Președintele Asociației Medicilor de Familie din București, trage un semnal de alarma cu privire la faptul ca medicii ajung la disperare din cauza softului de la Casa de Asigurari de Sanatate. ”Vedeți cat e ceasul? Uitați-va bine. Unii dintre voi dorm. Alții chefuiesc. Jumatate dintre…

80% din bolnavii de Alzheimer raman nediagnosticați in Romania

00:21, 06.02.2024 - Boala Alzheimer este mult subdiagnosticata in Romania, semnaleaza Societatea Romana Alzheimer, potrivit unui amplu documentar prezentat de Hornews. In plus, diagnosticarea adecvata a acestui tip de demența poate dura chiar și trei ani de la debutul simptomelor. Asta pentru ca este nevoie de o abordare…


Ce parere ai despre aceasta stire?