Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Media Music Awards 2016. Corina, scene deocheate pe scenă și pe covorul verde | FOTO

Publicat:

Media Music Awards 2016. Corina a vrut sa arate și in ediția din acesta an a Media Music Awards 2016 ca show-ul ei poate fi din ce in ce mai provocator. Atat pe scena cat și in afara ei. Corina a facut spectacol și de aceasta data, inca de la sosirea pe covorul verde din Piața Mare din Sibiu, cu o ținuta sumara și cu scene cu accente erotice, alaturi de una dintre dansatare. Show-ul a continuat pe scena, in timpul concertului, cand artista a folosit o cada pentru coregrafie, a simulat tatuarea alaturi de DJ Wanda și a calatrit, la propriu, un dansator din trupa. Vezi toate (38) fotografiile Pentru…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Alina și Cristin Tomi s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a placut foarte mult momentul acesta”

10:21, 23.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al zecelea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Un drogat in sevraj a atacat o farmacista pentru ca ramasese fara „substanțe”. Scene de groaza in Sibiu

16:40, 22.04.2024 - Totul s-a intamplat ziua in amiaza mare cand tanarul a intrat in farmacie disperat sa faca rost de benzodiazepine. In momentul in care femeia a refuzat, pentru ca acesta nu avea prescripție medicala, tanarul a devenit agresiv și s-a napustit asupra ei.In ultimul moment, farmacista a reușit sa apese…

(foto) Louis Vuitton, prezentare de moda la Shanghai. Show-ul „Voyager” a pus in scena tinute asimetrice si veste boxy

21:00, 19.04.2024 - Casa de moda Louis Vuitton a pus in scena joi seara la Shanghai noul sau show ''Voyager'', prezentand tinute asimetrice si veste boxy din piele in aceasta tara care este una din principalele piete de desfacere ale brandului francez, scrie observatornews.ro .

Targul de Paști din Sibiu se deschide pe 26 aprilie

07:30, 14.04.2024 - Piața Mare din Sibiu va gazdui, intre 26 aprilie și 7 mai, Targul de Paști 2024. Pe langa produsele artizanale și culinare oferite spre vanzare, targul va cuprinde și un spațiu dedicat copiilor.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

VIDEO. Imagini teribile cu momentul accidentului din Sibiu, in care au murit trei oameni

08:00, 11.03.2024 - Pe imaginile surprinse cu o camera de bord se poate observa cum șoferul camionului a pierdut controlul, pe centura Avrigului, a intrat pe contrasens și s-a lovit cu un autoturism care circula regulamentar. Camionul a cazut de pe viaduct. Impactul a fost devastator – trei oameni au murit pe loc. Tragedia…


Ce parere ai despre aceasta stire?