Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masonii, ultim omagiu pentru afaceristul din Alba Iulia, Mircea Chira: ”O Verigă a Lanțului nostru masonic s-a rupt”

Publicat:

Masonii, ultim omagiu pentru afaceristul din , : ”O Veriga a Lanțului nostru masonic s-a rupt” Masonii i-au adus un ultim omagiu omului de afaceri din , decedat in urma cu cateva zile la varsta de 51 de ani.  Potrivit unui document postat de jurnalistul , masonii au transmis un mesaj in limbaj specific, la moartea acestuia. ” – Zenitul București la 08 Mai 2023. IGMAAU: […] Citește Masonii, ultim omagiu pentru afaceristul din , : ”O Veriga a Lanțului nostru masonic s-a rupt” in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer

14:06, 07.05.2024 - Dumnezeu sa te așeze intr-un loc special, de unde sa ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit și prețuit. The post ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer first appeared on Informatia Zilei .

ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu

23:06, 02.05.2024 - Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu The post ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu first appeared on Informatia Zilei .

UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!

22:45, 02.05.2024 - Suntem alaturi de bunul nostru prieten, Catalin la desparțirea de tatal drag, ARON LUNGU The post UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! first appeared on Informatia Zilei .

Cornel Dinicu scapa de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor

16:40, 29.03.2024 - Cornel Dinicu a primit o decizie de ultima ora din partea oamenilor legii. Afaceristul a scapat de arestul la domiciliu. Dupa ieșirea din arest, patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor.

Patriarhul Neofit va fi inmormantat sambata la Sofia. Credincioșii bulgari ii aduc un ultim omagiu

13:45, 15.03.2024 - Credinciosii ortodocsi bulgari au umplut vineri catedrala Aleksandr Nevski din Sofia pentru a-i aduce un ultim omagiu Patriarhului Neofit, decedat miercuri, la varsta de 78 de ani, dupa o suferinta indelungata relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Elevii si colegii Ruxandrei Dumitrescu, ultim omagiu in sala de sport: "A fost mai mult decat un model... A fost ca o mama"

08:15, 05.03.2024 - Ruxandra Dumitrescu, fosta voleibalista internationala, mutipla campioana a Romaniei si Greciei, a murit la doar 46 de ani, in urma unui stop cardio respirator. Vestea a picat ca un traznet pentru elevii si colegii ei, care sunt acum in stare de soc.

LIVE VIDEO: Horea, Cloșca și Crișan, comemorați la Alba Iulia. Martiri eroi ai națiunii romane

19:15, 28.02.2024 - LIVE VIDEO: Horea, Cloșca și Crișan, comemorați la Alba Iulia. Martiri eroi ai națiunii romane LIVE VIDEO: Conducatorii Rascoalei de la 1784, Horea, Cloșca și Crișan, sunt comemorați miercuri, 28 februarie, la Alba Iulia. Cu acest prilej, in oraș a fost organizat un eveniment special: „Horea, Cloșca…

Un ultim omagiu adus de albaiulieni disidentului rus Alexei Navalnii, decedat in condiții suspecte intr-o inchisoare din Siberia

07:50, 20.02.2024 - In cursul serii de ieri, 19 februarie 2024, cațiva albaiulieni au decis sa-i aduca un ultim omagiu disidentului rus Alexei Navalnii, care a decedat vinerea trecuta, in condiții suspecte, in inchisoarea de maxima siguranța „Polar Bear”, din regiunea arctica a Siberiei. Aceștia i-au lipit portretul pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?