Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Martorii din Gorj ai lui Năstase mai aşteaptă până dau declaraţii

Publicat:

Cei circa 200 de gorjeni care ar trebui audiati ca martori in procesul "", in care inculpat principal este , nu vor ajunge prea curand sa dea declaratii in fata judecatorilor instantei supreme. Procesul respectiv a fost...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procesul tragediei din 2 Mai se apropie de final. Martorii vin in fața judecatoarei controversate

08:50, 09.05.2024 - Parinții victimelor tragediei din 2 Mai și tinerii care au supraviețuit accidentului provocat de Vlad Matei Pascu sunt așteptați joi, 9 mai 2024, la Judecatoria Mangalia. Supraviețuitorii vor depune marturie cu privire la dimineața fatidica de 19 august 2023.

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Chef Catalin Scarlatescu, primele declarații despre procesul cu Antena 1 - Reacția postului de televiziune

10:40, 13.03.2024 - Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au dat in judecata Antena 1 pentru ca nu le-ar fi platit salariile pentru sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”. „Vreau doar sa imi dea banii, munciți cu sudoarea frunții”, a rabufnit Scarlatescu intr-un interviu pentru Cancan. In toamna…

PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere

19:05, 04.03.2024 - A dezvaluit ca a fost acuzata de furtul de rețete și ca a fost ținta unui val de ura, insa a subliniat ca rețetele nu pot fi protejate prin drept de autor sau brevete de invenție The post PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere first appeared on Informatia Zilei .

Vlad Pascu ar putea fi condamnat la inchisoare pe viața! Adrian Cuculis, declarații noi despre procesul accidentului din 2 Mai: ”Daca se va…” / VIDEO

17:00, 23.02.2024 - Adrian Cuculis a revenit cu informații noi despre procesul tragediei din 2 Mai. Vlad Pascu ar putea sa fie condamnat la inchisoare pe viața, dupa ce a omorat doi tineri, in timp ce conducea drogat. Avocatul care reprezinta familiile victimelor a explicat ce se va intampla in continuare.

Declarații acide la procesul lui Vlad Pascu: „Traim in Romania și, din pacate, in Romania, cei cu bani au foarte mare influența”

12:25, 23.02.2024 - Parinții lui Sebi și Roberta, cei doi studenți decedați in accidentul de la 2 Mai, au facut declarații emoționante la procesul lui Vlad Pascu, principalul vinovat. Cu inima franta și ochii plini de lacrimi, aceștia au exprimat durerea lor și lipsa de incr


Ce parere ai despre aceasta stire?