Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mariah Carey, sexy după naştere

Publicat:

La 41 de ani si dupa o sarcina cu gemeni, cantareata afiseaza o forma de invidiat, gratie unui program de slabire caruia ii face acum reclama.

a aparut intr-o reclama pentru sistemul de slabire pe care l-a aplicat chiar pe ea insasi, creat de .

Vedeta canta o noua versiune a piesei sale din 1991, „Make it Happen", in timp ce utilizatoarele programului de slabit anunta cate kilograme au pierdut.

CITITI CONTINUAREA


Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat / VIDEO

10:15, 17.05.2024 - Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux, dar nu din țara noastra, ci din strainatate. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat. Iata cum a petrecut fosta iubita a lui Adrian Mititelu Jr. aceasta zi speciala!

Adela Popescu face reclama emisiunii lui Radu Valcan. Ce a spus vedeta despre „Insula iubirii”: „Nu cred ca este o idee buna”

23:41, 01.05.2024 - Emisiunea Insula Iubirii va reveni in curand pe micile ecrane cu sezonul numarul 8! La inceputul acestui an, Radu Valcan și-a anunțat fanii direct din Thailanda ca show-ul de la Antena 1 va debuta curand la tv. Emisiunea se pare ca este urmarita și de partenera de viața a lui Radu, Adela Popescu. Vedeta…

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Afacerea pe care o deschide Jorge dupa Survivor All Stars. O va inaugura in luna mai: ‘Mulțumesc ca imi faci reclama’

20:20, 05.04.2024 - Un schimb de replici destul de taioase a scos la lumina o dezvaluire neașteptata despre fostul concurent din Republica Dominicana. Invitat in platoul emisiunii lui Catalin Maruța, Jorge a anunțat care este afacerea pe care o deschide dupa Survivor All Stars. Vedeta o va inaugura in luna mai a acestui…

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

Știrile Antena Stars. Oana Lis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari: „Am fost puțin trista” / VIDEO

21:20, 19.03.2024 - Oana Lis are motive sa radieze de bucurie! Vedeta iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari. Ce a marturisit soția fostului primar, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?