Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Constantin, declarație neașteptată după divorțul de Marcel Toader. “Vreau să vă spun că a fost…”

Publicat:

, declarație neașteptata dupa divorțul de . Artista a susținut primul recital de muzica clasica, iar la finalul spectacolului a transmis un mesaj emoționant pentru prietenii virtuali. Vizibil afectata de divorț, a reușit sa susțina un recital memorabil, la finalul caruia a transmis un mesaj neașteptat. , declarație neașteptata dupa divorțul de . A avut prima apariție pe scena ”Am fost foarte emoționata. Va mulțumesc ca ați fost alaturi de mine. Vreau sa va spun ca a fost un prim pas pentru mine in acest gen muzical și Dumnezeu

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa: „Ma duc sa fac dreptate”. Ce mesaj i-a transmis

17:11, 22.05.2024 - Maria Lungu, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa Mireasa. Tanara a susține ca vrea sa faca lumina in mai multe situații dupa ce a fost menționata de mai multe ori in emisiune.

Ambiția lui Iohannis, daca nu reușește sa obțina șefia NATO. Ce mesaj le-a transmis președintele liberalilor

20:06, 19.05.2024 - In contextul in care șefia NATO pare tot mai greu de obținut pentru Klaus Iohannis, șeful statului ar ținti și spre alte funcții la nivel european.PNL si PSD vor sa isi imparta pozitiile la nivelul Uniunii Europene in functie de ce va obtine presedintele Klaus Iohannis.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Volodimir Zelenski, MESAJ de Paște, dupa doi ani de razboi: „Fostul nostru vecin a incalcat toate poruncile si a venit sa ne ucida”

08:25, 06.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj emoționant cu ocazia sarbatorii Paștelui Ortodox. Zelenski a facut apel la poporul ucrainean sa se roage unii pentru ceilalți și pentru soldații de pe front. Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis un mesaj de speranța poporului…

Parintele Constantin Necula, mesaj pentru toți creștinii. Ce a transmis in ziua de Paște: „Dumnezeu este...”

17:00, 05.05.2024 - Parintele Constantin Necula este iubit de mulți creștini datorita firii sale carismatice. Trateaza cu mult umor și seriozitate subiectele importante din Biblie, fiind un reper pentru romani. Pentru a marca ziua de Paște, a transmis un mesaj important, fiind incluse mai multe pilde de reținut.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Procesul 2 Mai: Sebastian Olariu ar fi implinit maine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul sau (VIDEO)

10:26, 14.03.2024 - La Judecatoria Mangalia a avut loc astazi, 14 martie 2024 al doilea termen de judecata in dosarul in care Pascu Matei Vlad, din Bucuresti, a fost trimis in judecata pentru accidentul de la 2 Mai, judetul Constanta, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei La iesirea din sala de judecata,…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.


Ce parere ai despre aceasta stire?