Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă în Taiwan: China testează capacitatea armatei de a prelua puterea pe insulă

Publicat:
Alertă în Taiwan: China testează capacitatea armatei de a prelua puterea pe insulă

Beijingul spune ca exercițiile in curs de desfașurare care inconjoara Taiwanul testeaza capacitatea armatei de a prelua puterea asupra insulei autoguvernate, la cateva zile dupa ce noul sau președinte a depus juramantul, noteaza Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

The Telegraph, dezvaluire exploziva: 'China pregatește o mare flota militara pentru a invada Taiwanul'

20:55, 27.05.2024 - Publicația The Telegraph scrie ca Beijingul pregatește o mare flota militara pentru a invada Taiwanul. „Beijingul are o lipsa de nave de debarcare, astfel incat navele civile vor fi folosite ca nave militare”, noteaza publicația.

Ministrii Apararii din SUA si China se intalnesc, dupa tensiunile privind Taiwanul

07:25, 25.05.2024 - Ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, se va intalni saptamana viitoare cu omologul sau chinez, Dong Jun, a anuntat vineri Pentagonul, in contextul exercițiilor militare de amploare pe care Beijingul le-a intreprins in jurul insulei Taiwan.

China amenința: „Exercițiile din jurul Taiwanului testeaza capacitatea armatei de a prelua puterea”

11:05, 24.05.2024 - Beijingul spune ca exercițiile in curs de desfașurare din jurul Taiwanului testeaza capacitatea armatei de a prelua puterea asupra insulei autoguvernate, la cateva zile dupa ce noul sau președinte a depus juramantul.

Anunțul Chinei. Manevrele militare din jurul Taiwanului au ca scop testarea capacitatii de a „prelua puterea” in insula – VIDEO

10:36, 24.05.2024 - Anunț de ultima ora de la Beijing, in contextul manevrelor in curs de desfasurare din jurul Taiwanului. ???????? ???????? Is China preparing to invade Taiwan? pic.twitter.com/7rNiEbuYVm — BRICS News (@BRICSinfo) May 24, 2024 China began military exercises around Taiwan this morning. During the maneuvers,…

China a inconjurat Taiwanul, in a doua zi a exercitiilor sale, pentru a-si testa capacitatea de a „prelua puterea”

09:51, 24.05.2024 - China a declarat vineri ca manevrele in curs de desfasurare in jurul Taiwanului, incepute joi, la cateva zile dupa investirea noului presedinte, au ca scop testarea capacitatii sale militare de a „prelua puterea" pe insula autonoma, relateaza AFP, citat de news.ro.

China a anunțat ca isi testeaza capacitatea militara de „a prelua puterea” in Taiwan

08:45, 24.05.2024 - Dupa ce manevrele militare in curs de desfasurare in jurul Taiwanului au fost catalogate initial drept un „exercitiu de pedepsire” pentru „actele separatiste”, China a declarat vineri ca ele au ca scop testarea capacitatii sale militare de „a prelua puterea” in insula autonoma.

China nu se mai ferește: Manevrele militare din jurul Taiwanului au ca scop testarea capacitatii de a „prelua puterea” in insula

07:41, 24.05.2024 - China a indicat vineri ca manevrele in curs de desfasurare in jurul Taiwanului au ca scop testarea capacitatii sale militare de „a prelua puterea” in insula autonoma, potrivit media de stat de la Beijing.

China spioneaza industriile olandeze de semiconductori, aerospatiala si maritima. Beijingul cauta tehnologii necesare armatei

17:55, 18.04.2024 - Industriile olandeze de semiconductori, aerospatiala si maritima au fost vizate de spioni chinezi, in incercarea de a consolida fortele armate ale Chinei, sustine agentia olandeza de informatii militare MIVD, in raportul anual facut public joi, citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?