Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie a trimis un sumbarin nuclear în căutarea avionului dispărut în Oceanul Indian

Publicat:

Un submarin nuclear britanic vine in ajutorul misiunii internationale de cautare a avionului prabusit in . Vasul militar a ajuns deja la destinatie si va incerca sa localizeze cutiile negre dupa ultrasunetele transmise de acestea, emise 30 de zile.

In ultima perioada, au fost gasite mai multe obiecte plutitoare, dar niciunul dintre acestea nu apartine aeronavei companiei . Zona de cautare se extinde pe o suprafata de peste 250.000 de kilometri patrati. Avionul cu 239 de oameni la bord a disparut pe 8 martie, in timp ce efectua o cursa

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Țarile europene primesc un 'avertisment nuclear' din partea Iranului: 'Vor plati pentru ca au sustinut Israelul'

13:31, 16.05.2024 - Corpul Gardienilor Revolutiei - armata de elita a regimului de la Teheran - a avertizat Marea Britanie, Franta si Germania ca "vor fi trase la raspundere" pentru presupusa aparare a Israelului cu avioane in timpul atacului iranian cu sute de rachete si drone din 13 aprilie, relateaza EFE, scrie AGERPRES.

Țara din Europa care va construi prima instalație avansata pentru producerea combustibilului nuclear

21:25, 08.05.2024 - Marea Britanie va fi prima țara de pe batrinul continent care va construi prima instalatie avansata din Europa pentru producerea combustibilului nuclear, crescind astfel și mai mult independența de gazele din Rusia. Premierul britanic Rishi Sunak a declarat ca pentru tara sa este vital sa dispuna de…

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

Mii de solicitanți de azil care urmeaza sa fie deportați din Marea Britanie au disparut

23:25, 30.04.2024 - Mii de solicitanți de azil care urmeaza sa fie deportați din Marea Britanie, in conformitate cu planul Rwanda, au disparut. Datele oficiale arata ca este vorba despre mai bine de jumatate din totalul celor care urmau sa fie trimiși in țara africana.

Planul Rwanda, eșec rasunator: Mii de solicitanți de azil care urmeaza sa fie deportați din Marea Britanie au disparut

12:01, 30.04.2024 - Mii de solicitanți de azil care urmeaza sa fie deportați din Marea Britanie, in conformitate cu planul Rwanda, au disparut. Datele oficiale arata ca este vorba despre mai bine de jumatate din totalul celor care urmau sa fie trimiși in țara africana.

Prima imagine cu Radu Ayan, copilul de doi ani dat disparut in Botoșani, pe patul de spital. Cum se simte copilul. Declarația mamei, dupa ce și-a gasit fiul

18:10, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost gasit la mai bine de 24 de ore de cand a disparut. Copilul a fost transportat la spital, iar de curand, mama lui a facut și primele declarații despre starea fiului. Femeia a venit din Marea Britanie atunci cand a aflat ca baiatul este de negasit, iar acum ii este alaturi.

Un copil de doi ani, disparut in Botoșani. Mobilizare uriașa pentru cautarea micuțului

17:26, 17.03.2024 -  Potrivit sursei citate, copilul, care este din localitatea Tudora, se afla in vizita la o cunostinta, impreuna cu familia, si a parasit locuinta respectiva, iar cei apropiati nu au reusit sa-l gasesca.Radu Ayan are urmatoarele semnalmente: par saten inchis, ochi caprui, ten masliniu.Vestimentatie cunoscuta:…

Rusia, suspectata ca a bruiat comunicatiile avionului folosit de ministrul britanic al apararii

19:16, 14.03.2024 - Rusia este banuita ca a bruiat semnalul satelit al avionului cu care ministrul britanic al apararii, Grant Shapps, a revenit din Polonia in Marea Britanie, potrivit unei surse guvernamentale si unor jurnalisti care se aflau joi la bordul acestei aeronave oficiale, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?