Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mâncăcioşii şi pofticioşii vor putea avea grijă de siluetă. S-a inventat furculiţa care îi anunţă când au mâncat prea mult

Publicat:

S-a gasit solutia pentru cei care se lupta cu obezitatea. A fost inventata furculita care vibreaza cand se mananca prea repede. Astfel, cei mai mancaciosi dintre noi vor putea sa aiba grija de silueta lor la fiecare masa.

Alarma care ne ajuta sa luptam impotriva caloriilor este disponibila in culorile roz, verde sau albastru. , furculita poate fi curatata in masina de spalat vase si este dotata cu un soft ce permite utilizatorilor sa isi masoare progresele spre o alimentatie mai sanatoasa.

Inventata de francezul , HAPIfork are la baza studii care…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se mai aude de viitorul Centru de Transplant Multiorgan. Tișe anunța discuții cu UMF Cluj: „Putem sa-l facem impreuna”

14:30, 24.04.2024 - Centrul de Transplant Multiorgan nu a reușit sa prinda finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cauta noi soluții pentru ca edificiul medical ultramodern sa devina realitate.

Primaria Pastraveni anunța publicul asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construirea unei unitați de producere a energiei electrice din surse regenerabile in vederea compensarii consumului propriu in comuna Pastra

09:30, 09.04.2024 - ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITARII DE EMITEREA A ACORDULUI LA MEDIU   COMUNA PASTRAVENI, JUDEȚUL NEAMȚ, anunța publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construirea unei unitați de producere a energiei electrice din surse regenerabile in…

Cum sa transformi pizza intr-un produs nepericulos pentru silueta. Regula dezvaluita de Mihaela Bilic

15:50, 29.03.2024 - Pizza se numara printre cele mai indragite preparate din lume. De origine italiana, exista poate zeci de mii de rețete de pizza, pe placul tuturor. Este considerare o mancare de tip fast-food, dar Mihaela Bilic ne spune cum putem sa o facem in așa fel incat sa fie sanatoasa. Cum putem face o pizza gustoasa…

Polițiștii anunța proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amanari, inghețari și minciuni!”

11:21, 14.03.2024 - Polițiștii anunța „cel mai mare protest organizat in ultimii ani” in cazul in care guvernanții nu vor respecta „ultimatumul” dat de sindicaliști in ceea ce privește aprobarea unor acte normative.

BBC trage un semnal de alarma in cazul Simonei Halep! Sportiva, facuta praf in studioul marelui post de televiziune: Cum ii putem prinde pe trișori?

16:20, 13.03.2024 - A trecut o saptamana de cand TAS a micșorat pedeapsa Simonei Halep de la patru ani la 9 ani, iar marii specialiști ai lumii nu reușesc nici acum sa ințeleaga cum doua instanțe au dat verdicte atat de diferite. Subiectul a fost discutat pe larg, zilele trecute, in studioul BBC, acolo unde sportiva…

Reacția NTT DATA, dupa informațiile privind concedierile. Compania anunța "un flux pozitiv de personal, cu raport dublu in favoarea noilor veniți in echipa noastra"

13:41, 13.03.2024 - Compania IT a dezmințit informațiile din piața, potrivit carora peste 100 de membri ai departamentului EMBEDDED (denumit intern ETEC) ar fi primit zilele trecute invitații la intalniri "1 la 1" in cadrul carora li s-ar fi propus diverse pachete financiare pentru a rezilia amiabil contractele de munca.

Ce inalțime și cate kilograme are Vica Blochina. Vedeta are mereu grija de silueta sa

00:55, 05.03.2024 - Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țara. De-a lungul anilor, a atras privirile barbaților, avand forme apetisante pe care a știut, intotdeauna, cum sa le puna in valoare. Fosta dansatoare a marturisit care ii sunt proporțiile, raspunzand la o intrebare a unei fanei.

Zodia care trece prin mari schimbari pana pe 17 martie 2024. Cristina Demetrescu anunța: mare grija cu banii

20:55, 04.03.2024 - Se anunța doua saptamani de foc pentru unii nativi. Afla, din randurile de mai jos, care este zodia care trece prin mari schimbari pana pe 17 martie 2024. Cristina Demetrescu ne sfatuiește sa avem mare grija la cheltuieli. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Berbec Nativii…


Ce parere ai despre aceasta stire?